Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/11/2021
Data inceput
E.g., 06/11/2021
Data sfarsit

Zilele Educatiei Medicale


Autor: elena


Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti organizeaza in perioada 15 - 29 aprilie, cea de-a VI-a editie a "Zilelor Educatiei Medicale", proiect national care isi propune sa orienteze studentii medicinisti in plan profesional prin intermediul unor evenimente stiintifice.


Partenerii manifestarii sunt Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, impreuna cu Colegiul Medicilor din Romania.


Principalele obiective ale organizatorilor se refera la accesul studentilor in mod gratuit la manifestari stiintifice de inalta calitate, la deprinderea unor competente specifice de diagnostic clinic diferential, informarea cu privire la posibilitatile de implicare in programele de cercetare, dar si incurajarea lucrului in echipa.


Pe toata perioada evenimentului se vor organiza conferinte si workshop-uri stiintifice, precum:
  • Conferinta de Orientare Postuniversitara adresata studentilor din anii terminali

  • Targul Laboratoarelor de Cercetare

  • Dr. House - algoritmi clinici de diagnostic diferential, un concurs ce ofera studentilor sansa de a participa la o intrecere medicala palpitanta

  • Conferinta Celulele Stem - Mituri sau realitate?

  • Workshop de noduri si suturi;

  • Workshop de fitoterapie;

  • Conferinta ''stiinta si Medicina din Fata Oglinzii'';

  • Conferinta Psihologia Abordarii Pacientului, dar si Conferinta Medicina Alternativa.
Evenimentul, care este adresat studentilor la Facultatea de Medicina din Bucuresti, dar si altor studenti de la facultati cu profil biomedical, se va desfasura la UMF "Carol Davila" din Bucuresti.


Invitatii acestui eveniment sunt: acad. Ioanel Sinescu, rectorul UMF "Carol Davila", prof. dr. Dan Enescu, Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", prof. dr. Tiberiu Nanea, Spitalul "Prof. Dr. Theodor Burghele", conf. dr. Ion Dina, Spitalul de Urgenta "Sf. Ioan".
Adresa eveniment
UMF "Carol Davila", Bucuresti, Bucuresti, Romania
Data eveniment
15.04.2013 - 29.04.2013
Banner eveniment
Site eveniment
http://www.ssmb.ro
Contacteaza