Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/09/2021
Data inceput
E.g., 06/09/2021
Data sfarsit

Zilele Spitalului Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila


Autor: elena


Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila" organizeaza in perioada 12-14 iunie 2013, la Bucuresti, evenimentul zilele Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila".


Manifestarea va cuprinde o serie de evenimente care aduc in prim-plan activitatea unitatii, formarea medicala continua, precum si problematica afectiunilor renale in randul publicului larg.


Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila" Bucuresti va prezenta, cu acest prilej, proiectele desfasurate, precum si planurile viitoare. De asemenea, cu aceasta ocazie se vor oferi distinctii cadrelor medicale care au avut rezultate remarcabile, dar si celor care au avut un rol important in activitatile de cercetare din cadrul unitatii si de sustinere a proiectelor derulate.


Spitalul Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila" este singurul spital clinic de nefrologie din Romania si cuprinde sediul Registrului Renal Roman, locul unde sunt colectate informatii din peste 100 de sectii de nefrologie si unitati de dializa din tara, cu care se afla in conexiune informatica permanenta.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Bucuresti
Telefon eveniment
0733.011.106
Data eveniment
12.06.2013 - 14.06.2013
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://www.spcaroldavila.ro
Contacteaza