Termen cautat
Grupe musculare
Echipamente folosite

Exercitii de slabit cu rezultate in 3 saptamani


Autor: george

Cu siguranta fiecare dintre noi isi contureaza propriul ideal in ceea ce priveste aspectul fizic, insa ce este de facut in momentul in care apar kilogramele in plus? In aceasta privinta specialistii recomanda urmarea unui program de exercitii fizice precum si schimbarea planului alimentar, astfel incat dieta dumneavoastra sa fie bogata in fructe si legume proaspete. Mai mult decat atat, acestia sunt destul de categorici in ceea ce priveste curele de slabit prin infometare, sustinand ca ele nu numai ca afecteaza sever metabolismul si sistemul dumneavoastra digestiv si deasemenea, in momentul in care veti relua un plan alimentar, exista riscul de a va ingrasa mai mult.

O alta problema intalnita de cei care doresc sa scape de kilogramele in plus, dar si sa elimine urmele vizibile de celulita, este perioada de timp in care efectele exercitiilor vor deveni vizibile. In aceasta privinta, unul dintre aceste programe de slabit garanteaza scaderea aripioarelor si a altor depozite de grasimi intr-un interval de timp de 3 saptamani, conditia fiind autodisciplina si alimentatia bogata in fructe si legume.

Exercitiul numarul 1

Target: cvadriceps, muschii gambelor, muschii gluteali (fesieri), muschii coapselor si muschii abdominali
Stati in pozitie verticala cu picioarele usor departate si mainile, cu pumnii stransi, ridicati la nivelul barbiei. Din aceasta pozitie, faceti cu piciorul drept un pas in fata si indoiti ambii genunchi intr-un unghi de 90 de grade. Reveniti la pozitia initiala si ridicati piciorul drept in fata pana la nivelul pieptului. Reveniti din nou la pozitia initiala si faceti cu piciorul stang un pas in spate, deasemenea indoind genunchii intr-un unghi de 90 de grade. Efectuati 3 seturi de cate 12-15 repetitii.

Exercitiul numarul 2

Target: muschii pectorali, muschii mainii, muschii abdominali, muschii laterali abdominali, muschii coapselor si zona lombara
Stati pe genunchi pe covorul medical si pozitionati mainile pe mingea medicinala, la cativa centimetri distanta de corp. Pastrand pozitia neutra a spatelui, aplecati usor trunchiul in fata si efectuati 12-15 flotari. Dupa terminarea acestui set de exercitii, rostogoliti mingea spre dumneavoastra si mentineti aceasta pozitie timp de 4 secunde. Rostogoliti din nou mingea in fata in pozitia intiala si repetati de 5-6 ori. Efectuati cate 3 seturi de exercitii alternand cele 2 tipuri de miscari, iar pe masura ce progresati puteti sa ridicati genunchii de pe sol pentru executarea flotarilor.

Exercitiul numarul 3

Target: muschii abdominali, muschii umerilor, muschii spatelui, muschii gluteali (fesieri)
Stati pe covorul medical cu fata spre sol, cu picioarele intinse si alipite si mainile cu pumnii stransi sub barbie. Ridicati coapsele de pe covorul medical si sprijiniti-va greutatea corpului pe antebrate, coate si degetele de la picioare. Din aceasta pozitie, ridicati piciorul stang pana la nivelul soldurilor si mentineti timp de 2 secunde. Reveniti la pozitia initiala si efectuati 3 seturi de cate 12-15 repetitii, schimband constant pozitia picioarelor.

Exercitiul numarul 4

Target: muschii coapselor, muschii soldurilor, muschii gluteali (fesieri), muschii umerilor, muschii pectorali, muschii laterali abdominali si muschii abdominali
Stati pe covorul medical si sprijiniti greutatea corpului pe cotul, antebratul si piciorul stang, in vreme ce piciorul drept trebuie sa fie asezat peste cel stang. Din aceasta pozitie, ridicati usor coapsele de pe sol si, pastrand echilibrul, ridicati mana dreapta inspre tavan. Mentineti timp de 8 secunde, reveniti la pozitia initiala si odihniti-va timp de alte 2 secunde. Efectuati 3 seturi de cate 12-15 repetitii.

Exercitiul numarul 5

Target: muschii gluteali, muschii picioarelor, muschii soldurilor, zona lombara, muschii abdominali si muschii mainii
Stati in pozitie verticala cu picioarele departate, astfel incat acestea sa fie in aceeasi linie cu umerii, in vreme ce in fiecare mana trebuie sa tineti cate o gantera. Din aceasta pozitie, aplecati trunchiul in fata indoind genunchii intr-un unghi de 90 de grade si mentineti timp de 4 secunde coborand mainile impreuna cu ganterele. Reveniti la pozitia initiala si ridicati mainile la nivelul umerilor. Reveniti din nou la pozitia intiala si efectuati cate 3 seturi de 12-15 repetitii.

Exercitiul numarul 6

Target: muschii mainii, muschii umerilor si muschii abdominali
Stati pe spate pe covorul medical cu genunchii indoiti si talpile pe sol si tineti in fiecare mana cate o gantera. Indoind coatele, ridicati mainile si aduceti palmele la nivelul urechilor, mentineti timp de 4 secunde, reveniti la pozitia initiala si repetati de 12-15 ori. Dupa terminarea acestui set de exercitii, incrucisati mainile la nivelul pieptului si ridicati partea superioara a trunchiului. Mentineti timp de 4 secunde si repetati de 12-15 ori. Executati 3 seturi de cate 12-15 exercitii alternand cele 2 tipuri de miscari.

Bibliografie

http://www.fitnessmagazine.com/workout/lose-weight/burn-fat/lose-every-bulge-in-3-weeks/?page=2