Termen cautat
Grupe musculare
Echipamente folosite

Exercitii de slabit si imbunatatire a metabolismului


Autor: george

Una dintre cele mai populare alternative pentru modelarea trupului dar si pentru a scapa de kilogramele in plus este urmarea unui program de exercitii de slabit in confortul propriei locuinte. Acest lucru va ajuta sa economisiti atat timpul cat si banii necesare unui abonament la sala. Ceea ce trebuie sa constientizam cu totii este faptul ca exercitiul fizic nu constitue o rezolvare pentru nevoile noastre decat daca acestea sunt efectuate constant si corect. In acest sens specialistii in fitness va proprun un set de exercitii cu o durata minima de timp insa extrem de eficient, dar pentru ca rezultatele sa fie cele dorite este necear ca dupa incheierea unui set sa faceti o pauza de 30 de secunde dupa care sa reluati.

Exercitiul numarul 1

Target: muschii gatului, muschii abdominali si muschii gluteali (fesieri)
Stati pe covorul medical cu fata spre sol si lasati greutatea trupului pe palme si genunchi. Din aceasta pozitie extindeti simultan piciorul stang si mana dreapta avand grija ca spatele sa ramana drept. Indoind genunchiul drept si cotul stang aduceti-le in acelasi timp spre piept pana in momentul in care acestea se intersecteaza. Reveniti la pozitia initiala si repetati de 12-15 ori.

Exercitiul numarul 2

Target: muschii soldurilor, muschii gluteali (fesieri), muschii exteriori ai coapselor si cvadriceps
Stati in pozitie verticala si asezati picioarele pe mijlocul cordoanelor elastice in timp ce cu fiecare mana trebuie sa tineti cate un capat al acesteia. Din aceasta pozitie faceti cu piciorul drept un pas in lateral cat de departe puteti, apoi mutati piciorul stang spre centrul cordoanelor. Repetati aceasta miscare executand cate 15 pasi in fiecare parte.

Exercitiul numarul 3

Target: muschii gatului, muschii umarului si zona superioara a spatelui
Stati in pozitie verticala cu picioarele alipite pozitionate pe mijlocul cordoanelor elastice si tinand cate un capat al acestora in fiecare mana duceti mainile la spate. Din aceasta pozitie aplecati trunchiul in fata pana in momentul in care acesta ajunge paralel cu solul apoi intindeti mainile pe langa cap. Pastrand pozitia truchiului extindeti mainile in lateral astfel incat palmele sa ajunga la nivelul umerilor. Reveniti la pozitia initiala si repetati de 5-7 ori.

Exercitiul numarul 4

Target: muschii abdominali, muschii soldurilor si muschii interni ai coapselor
Stati pe spate pe covorul medical cu picioarele alipite si mainile pe langa corp. Indoiti genunchii si ridicati-i inspre piept, apoi incordand muschii abdominali aduceti mainile desupra cefei si ridicati partea superioara a truchiului. Intindeti picioarele si departati-le cativa centimetri fara a le lasa insa pe sol, dupa care aduceti din nou genunchii la nivelul pieptului. Reveniti la pozitia initiala si repetati de 12-15 ori.

Exercitiul numarul 5

Target: zona lombara, muschii gluteali (fesieri) si muschii picioarelor
Stati in pozitie verticala cu picioarele departate cativa centimetri si mainile deasupra cefei. Indoiti genunchii intr-un unghi de 90 de grade si din aceasta pozitie executati un salt in inaltime apoi aterizati inapoi cu genunchii indoiti. Repetati acest exercitiu de 15 ori.

Bibliografie

http://www.fitnessmagazine.com/workout/lose-weight/build-strength/super-sculpting-strength-routine/?page=1