Termen cautat
Grupe musculare
Echipamente folosite

Exercitii pentru arderea caloriilor


Autor: george

Tot mai multi oameni se confrunta in prezent cu problema caloriilor in plus, precum si cu gradul de dificultate extrem de ridicat in ceea ce priveste arderea acestora. In aceasta privinta, trebuie sa stiti ca in prezent exista programe special concepute pentru arderea eficienta a caloriilor, acestea devenind foarte repede populare si datorita faptului ca pot fi efectuate in confortul propriei locuinte.

Exercitiul numarul 1

Target: muschii fesieri (gluteali) si musculatura picioarelor
Stati in pozitie verticala cu picioarele usor departate, spatele drept si mainile pe langa corp. Din aceasta pozitie, faceti cu piciorul drept un pas in lateral, indoiti genunchii intr-un unghi de 90 de grade si ridicati mainile la nivelul pieptului. Reveniti la pozitia intiala si repetati cate 30 de secunde pentru fiecare parte.

Exercitiul numarul 2

Target: muschii spatelui, muschii umarului
Stati in pozitie verticala cu picioarele usor departate si tineti in fiecare mana cate o gantera, apoi faceti cu piciorul stang un pas in fata indoind ambii genunchi intr-un unghi de 90 de grade. Din aceasta pozitie, asezati mana stanga pe piciorul stang si intindeti mana dreapta inspre sol. Ridicati mana dreapta pana in momentul in care pumnul ajunge la nivelul taliei si cotul este orientat spre tavan. Mentineti timp de 30 de secunde si repetati aceleasi miscari si pentru cealalta parte.

Exercitiul numarul 3

Target: muschii fesieri, muschii picioarelor si muschii toracelui
Stati in pozitie verticala cu picioarele usor deparatate si tineti cu ambele maini o gantera (mainile trebuie sa fie intinse in fata, la nivelul pieptului). Din aceasta pozitie, faceti un pas in fata cu piciorul drept, indoind ambii genunchi intr-un unghi de 90 de grade, apoi avand grija ca pozitia mainilor sa ramana neschimbata, intoarceti trunchiul spre partea stanga. Repetati aceste miscari intorcand truchiul si in partea stanga timp de 30 de secunde. Schimbati pozitia picioarelor si repetati.

Exercitiul numarul 4

Target: muschii toracelui, muschii picioarelor si muschii pectorali
Stati pe covorul medical cu fata spre sol si sprijiniti-va greutatea corpului pe coate, antebrate si degetele de la picioare. Din aceasta pozitie ridicati usor coapsele si fesele, pana in momentul in care corpul dumneavoastra va avea o pozitie asemanatoare unui V intors. Reveniti la pozitia initiala si repetati aceasta miscare timp de 30 de secunde.

Exercitiul numarul 5

Target: muschii pectorali, muschii umerilor, muschii mainii si muschii toracelui
Stati cu fata spre sol pe covorul medical si lasati greutatea corpului pe palme si degetele de la picioare. Din aceasta pozitie mutati mana stanga la cativa centimetri spre partea stanga si mana dreapta cativa centimetri spre partea dreapta. Reveniti la pozitia initiala si repetati de cateva ori.

Exercitiul numarul 6

Target: muschii fesieri (gluteali), muschii picioarelor si muschii umerilor
Stati in pozitie verticala cu spatele drept, picioarele usor departate si tineti in fiecare mana cate o gantera. Din aceasta pozitie, ridicati calcaiul drept de pe sol indoind in acelasi timp coatele intr-un unghi de 90 de grade. Ridicati mana dreapta in fata, iar mana stanga in spate si indoiti genunchiul drept intr-un unghi de 90 de grade. Reveniti la pozitia initiala si repetati de cateva ori pentru fiecare parte.

Bibliografie

http://www.fitnessmagazine.com/workout/lose-weight/burn-fat/circuit-training-workout/?page=2