Denumire
Domeniu
Localitate

Biosano.ro


Statistici
Numarul de vizite 2584

E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Telefon: 
0742 325 909
0233 224 458

Suntem o companie care a fost fondata din pasiune pentru un stil de viata sanatos. Tinem foarte mult la sanatate si stim ca si pentru tine acest lucru este important. De aceea iti oferim produse naturale, sanatoase, care iti vor imbunatati starea de sanatate si iti vor prelungi viata.

Nu recomandam nicio cura pe baza de ceaiuri, medicamente sau pilule prin care se slabeste ca prin minune, fara dieta, fara sport si fara o alimentatie sanatoasa. Adoptarea unui stil de viata sanatos nu inseamna regim alimentar, ba din contra reprezinta o metoda de a imbunatati sanatatea. Integrarea unei diete echilibrate, sarace in grasimi saturate si bogate in cereale integrale, fructe, legume, grasimi bune (cum ar fi uleiul de cocos) si acizi grasi gasiti in seminte va reduce riscul aparitiei unor afectiuni.

Totusi, in ultimii ani, un nou superaliment ia amploare pe piata alimentelor, iar rezultatele studiilor nutritionale ne contrazic convingerile. Te-am facut curios? Este vorba despre cafeaua verde. Cafeaua verde contine un antioxidant numit acid clorogenic ce dizolva grasimile, ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, iar organismul metabolizeaza grasimile mai rapid.

Acum nu mai ai nici o scuza pentru alimentatia nesanatoasa. Cauta ofertele noastre, comanda si primesti produsele direct la usa ta.