Denumire
Domeniu
Localitate

Clinica de Recuperare NeoKlinik Moneasa


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
Oradea,str.Louis Pasteur, Nr.147,zona Spitalul Judetean Oradea
Telefon: 
0040766759940
Domeniu: 

Clinica de Recuperare Medicala si Ozonoterapie-NeoKlinik din Statiunea Moneasa asteapta cu conditii moderne de tratament si de cazare pe toti cei care doresc sa urmeze terapia recuperatorie într-o Clinica moderna si avansata, cu servicii de înaltă calificare si cu o bază de tratament aliniata celor mai exigente standarde. Pacientul vine la Clinica de Recuperare NeoKlinik si, timp de minimum 10 zile, se relaxează, se bucură de confortul unei statiuni montane cu un bioclimat unic, cazare, masa, si mai ales de dedicarea si amabilitatea întregii echipe medicale, pentru a urma o cura completa de tratament, personalizata în funcție de nevoile sale specifice și de starea generala de sanatate.

Desfășurăm programe de recuperare medicală ce se adresează unei game largi de afecțiuni ortopedico – traumatice (entorse, luxații, ligamentoplastii, protezarea șoldului sau a genunchiului, scolioze și alte tulburări de statică vertebrală, etc.. ), reumatologice (osteoporoză, artrite, gonartroză, cozartroză, spondilită, periartrite scapulo-vertebrale, lombalgii, etc..) neurologice (hernia de disc, accident vascular, traumatisme vertebro-medulare, etc)

In timpul consultatiei initiale doctorul estimeaza starea de sanatate a pacientului, stabileste programul si procedurile de reabilitare individuale. Durata zilnica a procedurilor terapeutice variaza de la 1,5 ore la 4 ore pe zi, in functie de varsta pacientului, forma bolii si gradul de afectare al acestuia. Pacientului i se vor aplica cele mai multe proceduri in prima jumatate a zilei , incepand cu ora 8.30.

Baza de tratament este dotata cu aparatura de ultima generatie, OFERIM URMATOARELE PROCEDURI :OZONOTERAPIE, BAZIN INTERIOR, LASER , ULTRASUNET, MAGNETOTERAPIE, UNDE SCURTE, ELECTROTERAPIE, MASAJ, KINETOTERAPIE LA SALA SI IN BAZIN , TERMOTERAPIE, BAI GALVANICE, TUNEL INFRAROSU, DETOX SPA.

In afara programului zilnic de tratament , pe perioada de reabilitare, pacientii se pot bucura de atmosfera naturala unica din statiunea Moneasa - bioclimatul cu efect sedativ asupra sistemului nervos, pot vizita Lacul cu Nuferi, Pestera Liliecilor, se pot plimba pe Lacul de Agrement cu hidrobiciclete, pot participa la slujbele tinute in Schitul Moneasa.

Detalii despre tarifele si programele de tratament, gasiti pe pagina web a clinicii: www.neoklinik.ro

Statistici
Numarul de vizite 9205