Denumire
Domeniu
Localitate

Work Experience


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
Memorandumului nr 23
Telefon: 
0721189493

Work Experience este mai mult decat o companie ce ofera servicii de consultanta si management in domeniul fortei de munca, este optiunea perfecta pentru a-ti construi o cariera in domeniul medical.
Work Experience este un serviciu dedicat exclusiv companiilor din strainatate, ce ofera sute de locuri de munca atat in Europa cat si in America. Daca esti in cautarea unei noi oportunitati de a munci in strainatate sau de a-ti dezvolta cariera in cadrul unor companii internationale de succes, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi GRATUIT si sa iti postezi CV-ul in baza de date Work Experience.
Sistemul online de completare a CV-ului te va conduce printr-un proces rapid si simplu de creare a unei aplicantii electronice complexe care va fi analizata de consultantii nostri specialiati si vizibila de sute de angajatori din strainatate. Pentru a va creste sansele de a obtine un contract cat mai avantajos intr-un timp util, va sugeram sa cat mai descrieti detaliat in CV sarcinile zilnice, responsabilitatile pe care le-ati avut la fiecare contract si de asemenea sa atasati orice document relevant care atesta experienta d-voastra profesionala.
Va oferim mai jos doar cateva dintre avantajele obtinerii unui loc de munca in strainatate prin intermediul serviciilor Work Experience, restul va lasam sa le descoperiti singuri:
Este GRATUIT : Sistemul nostru online este gratuit atat pentru angajati cat si pentru angajatori. Folosind serviciile Work Experience, veti evita costul deplasarii, al expedierii de documente prin posta, fax sau email.
Este simplu: De ce sa pierzi timp pretios cautand printre sute de joburi si sa trimiti zeci de emailuri cu CV-ul tau la companii care poate nici nu sint interesate de profilul tau? In cateva minute iti poti crea CV-ul in baza de date a Work Experience iar consultantii si partenerii nostri vor veni la tine !
Este personalizat: Prin doar cateva click-uri de mouse, ai posibilitatea sa cauti job-ul care se potriveste cel mai bine profilului tau, avand la dispozitie facilitati variate de cautare: tara in care doresti sa lucrezi, domeniul si pozitia dorita, salarizarea, durata contractelor, conditiile de cazare si masa, etc
Este Eficient: Postand CV-ul online la Work Experience, profilul tau va fi accesibil direct de catre sute de angajatori din strainatate. Pentru a eficientiza colaborarea cu clientii nostri, serviciile Work Experience sint oferite exclusiv angajatorilor din strainatate cu care compania noastra are anterior incheiate contracte de parteneriat. Odata ce oferta prezentata de catre angajatori corespunde asteptarilor d-voastra, consultantii Work Experience va vor contacta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare finalizarii contractului de angajare cu partenerul nostru extern.
Este Convenabil: Folosind Work Experience aveti posibilitatea sa aplicati la pozitiile care va intereseaza la orice ora. Va puteti edita si actualiza oricand informatiile avand de asemenea posibilitatea de a adauga aplicatiei documente, poze sau chiar filmari relevante de la locul de munca.
Este securizat: Informatiile furnizate va sint protejate prin username si parola proprie.

Statistici
Numarul de vizite 2490