CANDIDOZA


5 posts / 0 new
Ultima adăugare
CANDIDOZA

VA IMPLORRRR AJUTATI-MA CACI NU MA POT DEPLASA SINGURA SI AM CANDIDOZA VAGINALA  SI UNEORI PENSIA DE BOALA NU IMI AJUNGE NICI DE PAINE PT FIICA MEA

SFATUITI-MA CE TRATAMENT SA IAU

D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE

Re: CANDIDA

Continuati tratamentul prescris de medic ( teoretic tratamentul dureaza intre 10-14 zile). Daca simptomele persista dupa terminarea tratamentului ar trebui sa consultati un medic ginecolog. Persistenta simptomelor vaginale semnifica de obicei o afectiune recurenta care necesita consult si diagnostic precis. Dupa terminarea tratamentului ar trebui repetate analizele - examenul secretiei vaginale ( la 2-3 luni dupa terminarea tratamentului); daca infectia persista este necesar un tratament indelungat si trebuie facut un set de analize pentru excluderea diabetului, infectiilor care scad imunitatea organismului, hipotiroidismului etc. Multa sanatate!

Re: CANDIDOZA

Tratamentul consta in administrarea de antimicotice administrate local (intravaginal) -ex: clotrimazol, butaconazol,miconazol, etc la care se asociaza medicamente administrate oral de tipul fluconazol ( exista farmacii online de unde puteti comanda si sunt livrate acasa). Mai multe informatii puteti gasi:

http://www.i-medic.ro/boli/candidoza-vaginala

Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: CANDIDA

IN URMA UNOR ANALIZE AM FOST DIAGNOSTICATA CU CANDIDA.PE LANGA USTURIMI,MANCARIMI,IRITARE SI SECRETII DENSE SI URAT MIROSITOARE URINEZ SI FOARTE DES.MI-A FOST DAT UN TRATAMENT CU OVULE MOI SI METRONIDAZOL DAR SIMTOMELE PERSISTA,NU IN ACEASI MASURA.CE AM DE FACUT?POATE FI CEVA GRAV?ASTEPT UN RASPUNS PE EMAIL.VA MULTUMESC

 

 

 

 

 

Re: CANDIDOZA

Eu am folosit polygynax pentru candida si s-a rezolvat rapid. Ceea ce m-a bucurat cel mai mult e ca nu a mai recidivat infectia.