De ce ma dor sfarcurile?


Autor: iulia.
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
De ce ma dor sfarcurile?
Buna ziua , am 20 de ani si de cateva zile ma dor sfarcurile la atingere. Daca trec cu mana asa usor peste ele simt o durere usoara , un disconfort asa pe varfurile sfarcurilor la ambii sani inclusiv daca ma schimb sau la dus. Am luat anticonceptionale timp de vreo 6 luni pentru a trata ceva chisturi de pe ovare , am incetat sa mai iau si acum vineri ar trebui sa imi vina menstruatia. Are legatura cu asta? Ce ar trebui sa fac? Sincer am inceput sa cam intru in panica din cauza asta , e ceva grav? Astept raspuns , multumesc !
Re: De ce ma dor sfarcurile?

Buna ziua,

Sensibilitatea sanilor pe care o aveti e din cauza retentiei de lichide la nivelul tesuturilor, lucru caracteristic perioadei premenstruale a ciclului menstrual. Disconfortul va disparea odata cu declansarea menstruatiei.Mai multe detalii gasiti aici: http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/ menstruatia/problema-lunara-femeii-menstruatia

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: De ce ma dor sfarcurile?

Am 39 ani,2 copii si că-mi place sau nu,sânii mari. Ideea este că mă dor sânii aproape zi de zi insă după o zi întreagă de purtat sutien,seara cand il dau jos e un adevarat chin.Am facut o mamografie in urma cu 3 ani care a iesit bună.Durerile sunt mai mari dimineata si bineinteles după ce dau jos sutienul.Am dat vina pe sânii mari care sunt prea multe ore pe zi incorsetati pentru că anticonceptionale nu folosesc iar in perioada menstruală nu m-au durut niciodată așa cum auzeam la  prietene și cum explică mai sus Alina. În acestă situație știe cineva care ar fi cauza și ce anume ar fi de făcut?

Anonim (neverificat)
Re: De ce ma dor sfarcurile?

Buna, 

 Am 21 de ani. Nu am sani mari, dar de ieri ma dor sfarcurile, chiar si de la o simpla atingere, dar sanii nu ma dor. Nu sunt pe amticonceptionale, ciclul menstrual imi intarzie de vreo 2-3 saptamami, dar testele de sarcina sunt negative. Care ar putea fi problema?