dureri in timpul sexului


Autor: roxa328
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
dureri in timpul sexului

Buna ziua, Am 37 de ani si de ceva timp nu ma mai lubrifiez cum trebuie in timpul actului sexual...e ca o senzatie de uscaciune pe care nu am mai experimentat-o pana acum. Am folosit lubrifianti pe moment...dar as vrea sa stiu daca exista un tratament, o solutie pe termen lung pentru astfel de probleme...si de asemenea, de ce a aparut?

Re: dureri in timpul sexului

Tratamentul cel mai frecvent pentru uscaciunea vaginala este terapia cu estrogen topic pentru restabilirea nivelurilor de estrogen.Multa sanatate!

Re: dureri in timpul sexului

Multumesc pentru raspuns.

Intr-adevar, uscaciune vaginala mi-a zis si ginecologul meu ca este. Insa el mi-a recomandat un tratament cu Feminella Hyalosoft - 1 ovul/zi, timp de 10 zile...iar dupa aceea o doza de intretinere de 2 ovule / saptamana. Este un produs din ingrediente naturale care lubrifiaza, hidrateaza si reface mucoasa vaginala si eu ma simt tare bine cu el acum. N-am dorit sa apelez la tratamente hormonale pentru ca am inteles ca exista riscuri...pe care nu am vrut sa mi le asum. Feminella e un produs foarte bun si ei si ieftin (25 lei).

Anonim (neverificat)
fractura cervicala

Numele meu este filip ioan ,sint din iasi . In 2003 am avut un accident de circulatie care care sa diagnosticat cu fractura cervicala si tetraplegie spastica gr 1.doresc din tot sufletul .deoare ce viata mea sar putea schimba in bine si sa nu mai depind de o alta persoana,zi de zi, pentru a fi ajutat, sa ma ajute si pe mine cineva, de a-mi face o investigatie totala la coloana(RMN) poate mai am sa...nse de a merge din nou pe picioarele mele... mentionez ca nu mai am pe nimeni .Nu doresc nimanui soarta mea, cer si un ajutor din partea dumneavoastra (CAT DE PUTIN , CONTEAZA).... am documente ce atesta situatia mea .Doresc din suflet ajutatima si numi ignorati mesajul ....CEI CARE VOR SA MA AJUTE, ...CONT IN RONI....(RO91BRDE240SV306689912400 ) ...COSTUL ACESTEI OPERATII PE COLOANA ESTE DE 3000 DE EURO SI NU AM POSIBILITATE DE A FACE ACEASTA SUMA PENTRU CA AM 10 ANI DE CAND NU AM MAI ESIT AFARA SI SINT TINTUIT LA PAT.... SA-U SA MA CONTACTEZE LA NR. DE TEL..0749849355..SAU LA ADRESA DE EMAI-L [email protected] avea sanse mari sa pot merge din nou.. va multumesc!!