Scurgere vaginala


Autor: ramy
6 posts / 0 new
Ultima adăugare
Scurgere vaginala

Zzilele trecute am observat o scurgere grosasa alba chiar dupa contactul
sexual cu prietenul meu..nu am bagat de seama,a 2-a zii am mers la farmacie
si am cerut medicament pt urmatoarele simptome:

  • scurgere groasa alba
  • branzoasa
  • fara miros
  • mancarimi

Doresc sa stiu daca necesita tratament si prietenul meu.

Tratamentul medicamentos al meu consta in: klion(100mg)vaginal. Dupa a doua seara era oky, dar am sa fac tratamentul de 7 zile fara raporturi sexuale.

Astept raspuns la intrebarea daca necesita tratament si prietenul meu.
Va multumesc frumos pt atentie!

Re: Scurgere vaginala

Probabil din descrierea dumneavoastra este vorba de Candidoza vaginala. Medicamentul pe care l-ati luat este bun (este eficient atat pentru tratamentul Candidozei cat si al infectiei cu Trichomonas). Din cate stiu eu tratamentul este un ovul seara la culcare timp de 10 zile. Partenerul sexual trebuie sa ia tratament cu Klion tablete (administrare orala). Pe timpul tratamentului sunt interzise consumul de alcool si raporturile sexuale. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
de ce este interzis

de ce este interzis contactul sexul in timpul tratamentului cu klion? ce se intampla daca ai contact sexual in timpul tratamentului?

Re: de ce este interzis

In cazul in care aveti contact sexual in timpul tratamentului exista riscul de reinfectare si tratamentul este ineficient (este si recomandarea firmei care produce klion). Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: Scurgere vaginala

dc este interzis consumul de alcool pe durata tratamentului? eu am candidoza de cam 5 ani de zile. am incercat toate tratamentele dar il ultimul an simptomele apar o data la 2 3 luni . am mare grija la igiena si la contactele sexuale, analizele au iesit iarasi bine..in afara de microplasma.(analiza facuta la sange).

Re: Scurgere vaginala

Cum majoritatea medicamentelor se metabolizeaza in ficat si alcoolul se metabolizeaza tot in ficat, rezulta un fel de "aglomerare" metabolica la nivelul acestui organ. Orice asociere alcool-medicament care se metabolizeaza in ficat creste efectul toxic al alcoolului, cat si efectele secundare ale medicamentului, care ramane in concentratii mai mari si mai mult timp in sange. Multa sanatate!