umflatura in zona ovarelor


Autor: liliraicu
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
umflatura in zona ovarelor

Am 28 ani, iar acum 6 luni am crezut ca sunt insarcinata deoarece menstruatia imi intarziase 2 saptamani. Dar dupa 2 saptamani am facut o hemoragie puternica care dupa o zi s-a oprit sangerarea continuand ca menstruatia normala. Din acea perioada am observat ca in partea stanga sub buric a aparut ca o umflatura care creste si descreste constant (creste treptat in decursul a cateva secunde si descreste brusc, apoi continuand in acelasi ritm)...dar numai in partea stanga...imi da vaga senzatie de gaze iar atunci cand nu am mancat e foarte vizibila, fiind de marimea pumnului. Specific faptul ca nu este dureros dar daca la inceput era doar vizibila, acum incep sa si simt cum creste si dscreste plus ca de cateva saptamani toata zona de sub buric este mai balonata (eu sunt slaba si am avut intotdeauna abdomenul plat, chiar daca mancam mai mult in cateva ore senzatia de balonare disparea...dar acum indiferent ca mananc sau nu am toata partea de jos a abdomenului umflata). As dori sa stiu daca cineva s-a mai confruntat cu aceasta problema si care ar putea fi cauza...peste 2 saptamani voi ajunge in tara si voi face niste analize, dar totusi incep sa ma ingrijorez din cauza acestei probleme. Va multumesc.

Re: umflatura in zona stanga jos

Cel mai probabil este vorba despre o hernie inghinala. Consultati un medic ( chirurg) pentru stabilirea exacta a diagnosticului si a tratamentului corespunzator. Multa sanatate!

Re: umflatura in zona ovarelor

Cred ca este vorba despre o hernie la nivelul peretelui abdominal , dar pentru a sti sigur ar trebui sa consultati un medic chirurg. Multa sanatate!

Re: umflatura in zona ovarelor

Multumesc pentru raspuns!

Anonim (neverificat)
Re: umflatura in zona stanga jos

Am o umflatura in partea stanga jos inghinal, care s-a mai marit. Nu prezinta durere. As vrea sa stiu parerea dumneavostra despre ce ar putea fi. Va multumesc din suflet!