sinuzita, rinita alergica


Autor: viorel
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
sinuzita, rinita alergica

Am sinuzita si rinita alergica conform diagnosticului stabilit de medicul ORL-ist in urma multor investigatii facute.

Am urmat tratamentele recomandate de medicii specialisti, m-am saturat de diverse antibiotice, problemele mele de sanatate n-au disparut, nu respir rezonabil, am dimineti cand ma scol cu nasul infundat, respiratie grea si am dureri mari de cap in zona ochilor.

 Am auzit in spital despre produsul Wobenzym, ca ar fi bun in tratamentul sinuzitelor, deoarece contine enzime naturale si practic medicamentul n-are reactii adverse.

Spuneti-mi va rog in ce farmacii pot gasi acest produs si cum ar trebui sa folosesc medicamentul in sinuzita si rinita alergica, boli de care sufer?

Multumesc anticipat.

Re: sinuzita, rinita alergica

Buna ziua,

 

Din pacate nu cunosc acest medicament si nici nu am gasit materiale informative suficiente (doar prospectul acestui medicament este disponibil pe internet) pentru a vedea ce studii are la baza/pe ce dovezi sunt sustinute indicatiile acestui preparat (foarte scump de altfel). Ar fi bine sa cereti parerea chiar medicului dvs. curant.

 

Multa sanatate!

Alina D.

Remedii naturale pentru sinuzita si rinita alergica

Buna ziua.Sunt remedii naturale cu actiune antibiotica, antivirala, cum sunt capsulele Biomicin sau Biomicin forte la care se pot asocia si inhalatii cu uleiuri esentiale, ceai antiseptic si antifebril Haociu solubil.Pentru rinita alergica sunt capsulele Noni si echinaceea cu efect antihistaminic si ceaiul Curatarea sangelui foarte util in alergii.Pentru o schema de tartament adecvata este indicat un consult la un cabinet medical de fitoterapie.Multa sanatate!