analize medicale


Autor: daada
8 posts / 0 new
Ultima adăugare
analize medicale

am facut un set de analize si mi au iesit mari leucocitele 12400,electroforeza 0,76.am motiv de teama?multumesc

Re: analize medicale

Pt informatii sunati la 021/ 9268. Multa sanatate!

Re: analize medicale

Nu cred ca sunt motive de ingrijorare daca restul analizelor sunt in  limite normale ( valori crescute ale leucocitelor se intalnesc si in conditii fiziologice cum ar fi perioada ovulatiei, sarcina, efort fizic intens, altitudinea crescuta, perioada de crestere si dezvoltare,etc). Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: analize medicale ALT marit

Buna ziua!

La ultima donare de sange - 26.11.2010 am carnet de donator -  a rezultat valoarea ALT = 86 ul, fiind instiintat despre aceasta in saptamana din ajunul sarbatorilor, dandu-mi-se si un buletin de analize cu indicatia de a consulta si medicul de familie. Perioada urmatoare acestei date nu a facut posibila consultarea medicului si nci efectuarea analizelor ce ar mai fi putut fi prescrise. As dori, in limita posibilitatilor, o parere despre cauze, instalarea unei eventuale afectiuni, recomandari despre tratament, regim, etc. In perioada premergatoare donarii (10 zile inainte) am consumat variat alcool peste normal. Uneori simt o durere surda in partea dreapta sub coaste si furnicaturi la nivelul pielii si a tesuturilor de sub ea, in zona, cat ai tine palma cu degetele rasfirate.

Cu multumiri,

Liviu.

Re: analize medicale ALT marit

Valorile mai putin crescute (ca in cazul dvs.) apar in formele usoare de hepatita acuta virala, hepatopatii cronice (hepatita cronica activa, ciroza), hepatita alcoolica. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: analize medicale

DORESC SA STIU DACA SE FAC ANALIZELE GRATUIT CU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE,CARE SE PLATESC? DACA SE FACE ECOGRAFIE MAMARA ,CAT COSTA?DACA ACESTE ANALIZE SE FAC IN CENTRUL UNIREA .NU GASESC ACESTE INFORMATII NU AVETI SAITUL TERMINAT ,DAR IL INSCRIETI PE RECLAMA DE PE UNIREA? DORESC SA MA INFORMEZ CU TARIFELE SI CE CONSULTATII, AVETI CONDITIILE, LA TELEFONUL AFISAT???? VA MULTUMESC, UN AN NOU PROSPER, SPER SA AVETI GRJA DE TOTI BOLNAVII BOGATI ORI SARACI.

Re: analize medicale

Mama (74 ani) si-a facut la interval de 4 zile analize de sange, in doua centre diferite. Evident, si rezultate diferite! Dar nu inteleg:

1 - e posibil ca VALOAREA DE REFERINTA de pe cele 2 buletine sa nu fie aceeasi? (De ex: WBC - pe un buletin 3,5-10,5 si pe celalalt 4,6-10,2).

2- e posibila variatia glicemiei de la 130 la 198? 

3 - e posibil sa fie trecuta pe recoltarea din 05.12 "Data setului de analize 30 Nov 2011"? 

Multumesc!

Anonim (neverificat)
Re: analize medicale

Am 67 ani Am primit rezultatele analizei de sange si urina efectuate in 10/02/2014. Din toate componentele  analizei de sange unica care a depasit valoarea normala este Feritina: 341 nmg/L(13-150 nmg/L).  Ultima analiza am efectuat-o anul trecut in 06/03/2013 in care este evidentiat "Fier" cu valoare de 118 nmg/L (16-170 nmg/L)si nici decum Feritina. Ce legatura exista intre aceste doua voci diverse. Cat de periculoasa este cresterea dubla a feritinei ? Exista o medicamentatie pentru a scadea aceasta valoare?