Bronsiolita virala


Autor: ioanapricop
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Bronsiolita virala

Buna ziua,

Am un baietel de 10 luni si jum.,acum o saptamana a racit.Duminica trecuta s-a trezit cu o tuse productiva si a inceput sa verse numai mucozitati.Am mers la camera de garda de la Grigore Alexandrescu,ne-am internat 6 zile, ni s-a spus ca are bronsiolita virala.Acum are tratament cu aerosoli cu Ventolin 5 pic+ 2ml ser fiziologic de 3x/zi, aerosoli cu Fixotide 10 pic+2ml ser.Vreau sa cumpar un nebulizator pentru a face tratament baietelului acasa de cate ori are probleme de sanatate .Ce aparat de aerosoli pentru copiii ar fi mai bun?

 

Re: Bronsiolita virala

Eu folosesc pentru fetita mea un nebulizator cu ultrasunete Healthy Line cumparat din farmacie la recomandarea doamnei farmaciste.Este silentios si usor de folosit in timpul tratamentului de inhalare.Fetita mea sta linistita atunci cand ii fac tratamentul.Sunt foarte multumita de el.

Re: Bronsiolita virala

Noi avem un  nebulizator cu compresor HealthyLine pe care l-am cumparat acum un an de la farmacia Centrofarm, la recomandarea medicului de familie, cand Mihai a avut pneumonie. Are masca pentru copil si pentru adult.  Vi-l recomand. Este un aparat f.f bun.

Re: Bronsiolita virala

Buna ziua.Pentru aerosoli puteti folosi un inhalant pe baza de uleiuri esentiale, Hapciu usurarea respiratiei.Puteti asocia si capsulele Biomicin cu efect antiviral, 1 capsula de 3 ori pe zi timp de 2-3 saptamani si tinctura Hapciu 20 de picaturi la o cana de ceai Plantusin de 3 ori pe zi.Pentru tuse se poate administra siropul Plantusin forte cu miere si propolis.