dispnee


Autor: Christina
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
dispnee

Buna ziua! de cateva luni mi se intampla aproape zilnic sa nu pot inspira cat aer as vrea in plamani, parca nu e suficient aerul pe care il inspir.Incerc sa iau aer in piept simt ca nu intra cat as vrea. Acest lucru mi se intampla zilnic. Am fost la EKG, la radiologie si mi s-a zis ca nu am nimic nici la plamani nici la inima. Mi-am facut si spirometria si totul e in regula. Ce ar putea fi?am 21 de ani nu cred ca ar fi cazul de vreo afectiune grava, nu? cateodata chiar mi-e frica ca o sa ma sufoc. Va multumesc anticipat

Re: dispnee

V-as recomanda un consult neurologic ( sunt afectiuni nervoase care modifica excitabilitatea centrului respirator: psihoze, distonii neuro-vegetative,etc). Deasemenea efectuarea analizelor uzuale este foarte utila pentru orientarea in stabilirea diagnosticului.  Multa sanatate!

Va multumesc frumos pentru

Va multumesc frumos pentru raspuns! totusi n-as include psihoza printre variantele care mi-ar afecta respiratia deoarece n-am avut alte simptome care ar conduce la un asemenea diagnostic . Mi-am facut in mai niste analize uzuale din care a rezultat o viroza respiratorie, la care nu mi s-a dat niciun fel de tratament. Multa sanatate!

Remedii naturale

Buna ziua.Pentru simptomele descrise de dumneavoastra care pot fi cauzate de anxietate, depresie, va recomand capsulele sau ceaiul Calmocard.Au efect atat tonic cardiac si relaxant, detensionant, sedativ pe sistemul nervos fiind indicate si in tulburările neurovegetative, nevroze.Se pot asocia capsulele B complex.Este indicat un consult medical si sa fie realizate cateva analize cum ar fi cele pentru calciu, magneziu, tiroida.Multa sanatate!