Tuse productiva.


Autor: maria_13
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
Tuse productiva.

Buna ziua.

De cateva zile am racit, m-am gandit ca nu-i nimic grav, asa ca am tratat cu ceaiuri caldute( nefiind adepta medicamentelor). Numai ca nu pot scapa de tuse, tusesc noaptea, ziua la serviciu, am senzatia ca trebuie sa expectorez dar nu pot elimina "tot". Ma gandesc sa nu se intample ceva grav daca o las netratata, asa ca va intreb ce medicamente as putea lua (nu stiu din care sa aleg, sincer, sunt atatea).

Multumesc.

Re: Tuse productiva.

Poti lua de la plafar fie o tinctura de patlagina, fie de propolis, inhalatii cu ulei de muguri de pin, care decongestionaza, si pentru fludizarea secretiilor si expectoratie ceva de genul fluimucil (e ca acc-ul).

Tratamentul asta functioneaza la mine mereu.

Sanatate maxima.

Re: Tuse productiva.

Daca tusea e tot ce te deranjeaza, si nu ai febra sau alte complicatii, poti lua sirop de patlagina de la palafar, cu o pastila de fluimucil efervescent pe zi.  O sa te decongestioneze si o sa fluidifice secretiile. Mergi totusi la un medic, sau macar o farmacie, sigur gasesti una in apropierea casei.

Sanatate!

Remedii naturale pentru tuse

Buna ziua.Va recomand inhalatii cu un inhalant Hapciu de 1-2 ori pe zi.Astfel uleiurile esentiale din compozitie vor actiona direct asupra mucoasei bronsice avand un efect antibiotic si mucolitic.Se poate asocia siropul Plantusin forte 1 lingura de 3 ori pe zi si ceaiul Plantusin 1 cana de 3 ori pe zi pentru asigurarea hidratarii si amplificarea efectelor antiseptice si antiinflamatorii.

Gripa

Se pare ca virusul gripal s-a modificat atat de mult incat nu prea mai merge ucis cu ceaiuri.