ANESTEZIE GENERALA LA COPII


Autor: IOANA.TOMA
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
ANESTEZIE GENERALA LA COPII

Buna ziua , ma numesc Ioana si am un baietel de 1 an si 8 luni care are urmatoarea problema :

pe data de 15.03.2011 a fost operat , sub anestezie generala , de hernie si coborare de testicol pe partea dreapta . Operatiile au decurs bine si el s-a recuperat foarte repede ( in seara operatiei deja alerga prin spital ). De frica spitalului, a injectiilor, a perfuziilor nu a mancat bine cam 1 saptamana, a vomat din orice si este si acum foarte stresat si imi arata mereu locul unde are operatiile. La controlul de dupa o saptamana de la operatie dl. dr. ne-a spus ca trebuie sa facem acelasi lucru si pe partea stanga si ne-a programat pentru operatie pe 09.05.2011. Mentionez ca acasa cand spal baietelul sau cand in schimb are testicolele coborate in scrot , pe amandoua dar cand mergem la control , probabil din cauza stresului nu le mai are coborate , nici macar pe cel drept care a fost operat.

Intrebarea mea este daca procedez bine sa-l mai duc la operatie , daca el in conditii de relaxare si liniste ( acasa ) are testicolele la locul lor.

Oare nu ii dauneaza anestezia generala facuta de 2 ori in nici 2 luni ?

Ce sa fac , as mai putea sa astept cu cealalta operatie si anestezie ?

Va multumesc !

Re: ANESTEZIE GENERALA LA COPII

Efectele secundare ale anesteziei generale nu sunt extrem de frecvente, dar atunci cand apar, acestea includ in mod normal: ameteli, greata, varsaturi si dureri. Reactii adverse grave sunt legate de reactii alergice si pot include dureri severe, slabiciune, somnolenta si ritm cardiac anormal.Majoritatea efectelor secundare nu persista. Respectati indicatiile medicului dvs. Multa sanatate!

Re: ANESTEZIE GENERALA LA COPII

Multumesc !