Probleme respiratorii la bebe si un posibil remediu mai putin stiut


Autor: Mihail
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Probleme respiratorii la bebe si un posibil remediu mai putin stiut

Am avut inca de la sfarsitul anului 2012, multe probleme de sanatate cu cele doua fetite ale mele, dar si noi parintii.

Cea mare, 3 ani, a luat de la gradinita un virus (sau o bacterie) in urma careia ne-am chinuit aproape 3 luni sa scapam de tuse si de muci, febra etc.

Nimic nu a mers. Siropuri, remedii homeopate de tot soiul, inhalatii, si pana si antibiotice, toate au dat gres.

Acum 2 saptamani, un medic pediatru de la Elias ne-a recomandat "sa schimbam aerul". Adica sa plecam din Bucuresti, eventual la munte sau la mare. I-am spus ca nu avem cum din cauza serviciului si a altor probleme, iar atunci medicul ne-a recomandat o terapie cu oxigen.

Exista un aparat ce poarta denumirea de Concentrator de Oxigen, iar noi am inchiriat unul si credeti sau nu, in 5 zile am scapat de tuse si de muci. A fost un fel remediu miracol. De altfel am facut ceva cercetari si se pare ca terapia cu oxigen, sub indrumarea unui medic, este deosebit de buna pentru majoritatea afectiunilor respiratorii si nu numai. Cred ca se merita chiar cumpararea unui aparat ...

Sper sa va foloseasca experienta noastra.

Multa sanatate tuturor!

Remedi naturale antiseptice

Buna ziua.Pentru dezinfectarea aerului din camera in care locuiesc copii se poate face aromaterapie cu uleiuri esentiale naturale de pin, eucalipt, lavanda, tea trii.Se adauga in lampa de aromaterapie cate 3-4 picaturi dintr-unul din aceste uleiurui esentiale.Aceste uleiuri esentiale au efecte cateva ore (3-4ore), in spatiul in care vaporii de ulei esential difuzeaza si au rol in dezinfectarea aerului si a cailor respiratorii a persoaneor care se afla in incapere.Ajuta de asemenea la imbunatatirea respiratiei, la pastrarea unui tonus psihic bun sau la linistire cum este cazul uleiului esential de lavanda.

Buna ziua,

Buna ziua,
Comercializam cititoare carduri de sanatate la cele mai bune preturi de pe piata. De asemenea, oferim si servicii IT de inalta calitate. Intrati pe http://cititor-cnas.ro