raceala si tuse care nu trec


4 posts / 0 new
Ultima adăugare
raceala si tuse care nu trec

Buna ziua,

Am un fiu de 8 ani care a racit din cauza vremii schimbatoare de afara... Initial era doar putin infundat si tusea putin...si-am inceput cu leacuri babesti, ceaiuri...n-am vrut sa apelez la medicamente prea puternice, agresive. Dar in ultimele zile situatia parca s-a inrautatit. Tuseste mai rau...mai ales noaptea, uneori nici nu se poate odihni din cauza asta. I-am dat siropuri de tuse, am continuat cu ceaiuri, inhalatii...dar tot nu trece.

Am facut programare la medic...dar este abia peste cateva zile...iar eu deja nu mai stiu ce sa fac...

Ce ma sfatuiti sa mai incerc?...macar pana ajung la medic...

Re: raceala si tuse care nu trec

Am revenit cu vesti bune!

Mi-a recomandat o prietena o solutie foarte buna, care i-a tratat tusea fiului meu si-acum nu mai are nicio urma de raceala. Fluimucil sirop pentru copii se numeste medicamentul si am inceput administrarea lui inainte sa ajung la programarea de la medic, sperand ca va da rezultate... Iar medicul mi-a recomandat sa continui tratamentul pentru ca e o solutie foarte buna.

Il recomand si altor mamici ingrijorate...mai ales pe vremea asta urata si friguroasa!

Re: raceala si tuse care nu trec

AM revenit cu vesti bune!

Mi-a recomandat o prietena un medicament care l-a ajutat enorm pe Stefan...si s-a vindecat complet in cateva zile. Un sirop pentru copii...Fluimucil se numeste, care este foarte bun pentru tusea pe care-a avut-o fiul meu.

Il recomand cu incredere si altor mamici care se confrunta cu astfel de situatii!

Re: raceala si tuse care nu trec

Buna ziua.Exista varianta de antibiotic natural pe baza de uleiuri esentiale de cuisoare si cimbru.La aromatogramele care au fost realizate similare cu antibiogramele clasice s-a dovedit ca au un spectru larg de actiune, actionand pe Stafilococ auriu, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Streptococ beta-hemolitic, Candida albicans.In situatii in care bacteriile au prezentat rezistenta la antibioticele testate, s-a constatat ca acestea au fost inhibate de catre uleiurile esentiale mentionate.Administrarea este de cate 1 capsula de Biomicin forte sau 2-3 picaturi din solutia de uleiuri de mai sus, administrate intr-o lingurita de miere de 3-4 ori pe zi, timp de 10-14 zile.