Defect septal atrial


Autor: Dr.Oren
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Defect septal atrial

Buna ziua, incepand cu Ianuarie 2012 se va practica in premiera in Romania intr-un spital privat (Delta Hospital) din Bucuresti  o interventie minim invaziva (fara operatie) pentru corectarea defectelor septale atriale si ventriculare. Aceasta procedura consta in introducerea pe cale arteriala (punctie) a unei "umbrele" care inchide defectul permanent si este efectuata de catre o echipa specializata si renumita de la spitalul C.C Iliescu, Fundeni sub indrumarea unuia dintre cei mai experimentati si renumiti medici cardiologi interventionisti pediatri din lume, Prof.Dr. Avraham Lorber.  Sper ca aceasta informatie sa va fie de ajutor

Anonim (neverificat)
Re: Defect septal atrial

Este extraordinar ca in vremea asta cind viata nu e usoara ramin oameni dedicati oamenilor care se straduiesc sa le faca viata mai frumoasa celor de3 linga ei. Va multumim ca existati!

Re: Defect septal atrial

Copilul are 1 An si 8 luni am un singur salariu cu 3 copii si va intreb cat ar costa ?

Re: Defect septal atrial

Buna ziua,

 

Ar fi bine sa contactati direct Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventional Med New Life apeland unul dintre numerele de telefon de mai jos:0731771111 sau 0316.20.80.90/91/92 sau 0316.20.80.93 .

 

Multa sanatate!

Alina D.