sunt un pic speriat !


Autor: bdaniel
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
sunt un pic speriat !

buna ziua,

 

sunt un pic speriat ! aseara in timp ce eram in bucatarie (pregateam ceva de mancare),instant am simtit cum mi se face rau,initial a fost o senzatie de greata de voma,care apoi s-a transformat intr-o sleire totala si oarecum instanta de forta,o puternica tensiune la nivel cranian,asortata cu un tiuit de urechi si infundate parca,si o scadere foarte brusca a temperaturii...intre timp mi s-a facut iar greata...am incercat sa ajung la toaleta sa vomit,unde cred ca am cedat...am simtit ca mi se inmoaie picioarele,m-am tinut de tocul usii,m-am lasat pe vine si am avut un fel de spasme,de convulsii si m-am lasat usor pe o parte ( timp in care am fost perfect constient),m-am ridicat,m-am pus in pat,transpirasem de parca ar fi aruncat cineva o galeata cu apa pe mine ...dupa care mi-am revenit la fel de repede si instant precum mi s-a facut rau,iar la 15 minute am fost perfect functional de parca nu s-ar fi intamplat nimic..dupa care m-am culcat.

 

sunat oarecum speriat si va rog a binevoi sa ma ajutati cu niste explicatii  ! cu siguranta am sa fac si o vizita unui medic de specialitate,dar pana atunci mi-as dori si ajutorul vostru,va multumesc si va doresc o zi buna si sanatate !

Re: sunt un pic speriat !

Buna ziua,

Este posibil sa fie vorba de o prima criza epileptica. Ar fi bine sa va adresati unui medic neurolog in viitorul apropiat. Exista riscul sa va accidentati serios in timpul unei astfel de crize, de aceea, instituirea unui tratament care sa previna crizele este imperios necesara.

Va doresc multa sanatate!'

Alina D.