Recuperare hernie inghinala dreapta


Autor: CAVOK
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Recuperare hernie inghinala dreapta

Buna ziua,

Sunt un barbat de 66 de ani si am fost operat, acum 30 de zile, de hernie inghinala dreapta. S-a folosit o plasa pentru intarirea peretului abdominal.

Simtimdu-ma f.bine, dupa 16 zile, am facut o plimbare mai lunga in oras, de aprox. 2 ore si a inceput sa am usoare dureri in zona operatiei, temporar jena/arsura in zina inghinala. In plus sunt alertat ca testiculul drept a cazut cam cu un nivel mai jos fata de cel stang. E normal?  Acum 2 zile am fost la control la medicul care m-a operat, care dupa palpare si apasare in zona inghinala si a operatiei a spus ca operatia este ok, zona plasei este beton dar ca recuperarea si vindecarea interna dureaza pana la 90 de zile.In plus sunt alertat ca testiculul drept a cazut cam cu un nivel mai jos fata de cel stang. E normal?

Va rog sa-mi spuneti si parerea DVS fata nelinistile mele. Oare sa consult si alt chirurg ?Multumesc anticipat pentru raspunsurile Dvs.

Re: Recuperare hernie inghinala dreapta

Recuperarea poate dura 1-6 saptamani, in functie de tipul de interventie chirurgicala pe care ati suferit-o.Daca observati inrosire sau disconfort in jurul locului unde s-a efectuat incizia, mergeti la medic.Este normal ca un testicul sa fie putin mai mare si putin mai coborat. Multa sanatate!