vindecare chist pilonidal


Autor: samfingcul
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
vindecare chist pilonidal

buna ziua,
numele meu este stefan si am fost operat de curand din cauza unui chist pilonidal la fund desupra santului interfesier.
operatia a avut loc intr-un spital din bucuresti si am fost internat 3 zile dupa care am avut concediu medical inca 7 zile. (tin sa precizez ca sunt salariat)
din cauza faptului ca operatia a fost grea (din spusele doctorului) vindecarea n-a fost chiar asa rapida. dupa acest concediu medical am fost 2 zile la munca dar nu am putut face fata. simteam ca nu sunt bine si am fost la domnul doctor sa-mi mai dea concediu medical.
desi doctorul a recunoscut ca trebuie sa mai stau in repaus, mi-a spus ca nu-mi poate prelungi concediul medical, insinuandu-mi ca trebuie sa mai dea in stanga si in dreapta (cu alte cuvinte mai voia bani) de parca n-as fi fost operat pe bune si as fi venit sa cer concediu ca sa stau acasa.
vazand ca nu mi-a prelungit concediul medical, mi-am luat conediu de odihna pentru a sta acasa in vederea vindecarii mai rapida.
azi am fost la pansat si ma rog, pe o parte erau slabite firele si a scos niste fire, m-a cusut pe viu. trecand peste acest aspect, mi-a spus ca asistentele nu sunt obligate sa ma panseze (iar bani?) si a mai invocat si motivul ca nu mai sunt internat. de parca m-as fi vindecat si veneam ca nu am ce face acasa. nu mi se pare normal, practic, sa mi se zica de la obraz ca trebuie sa mai dau ceva. sunt pacientul lui, nevidecat inca, nu am firele scoase inca, am fost recusut pe o parte si mi se pare normal sa vina la control ca sa vada cum decurge vindecarea. ce vina am eu ca fetele trebuie sa ma panseze dupa ce ma curata el? pe bune.
as avea si eu 2 intrebari daca se poate:
1. doctorul ar fi putut prelungi concediul medical, din moment ce eu chiar aveam nevoie pentru vindecare? sau o data ce mi-a dat un concediul medical nu se mai poate da altul.
2. a avut dreptate doctorul spunandu-mi ca fetele nu sunt obligate sa ma panseze? din moment ce eu sunt pacientul lui, nevindecat inca, fara fire scoase, etc.
multumesc anticipat!

Re: vindecare chist pilonidal

Trebuie sa mergeti la medicul de familie ( acesta va poate prelungi concediul medical si ar trebui sa va panseze - deci medicul chirurg a avut dreptate). Multa sanatate!