referitor la un erizipel iesit pe piciorul bolnav de tromboflebita profunda + bube iesite in jurul infectiei


Autor: asuciu27
1 post / 0 new
referitor la un erizipel iesit pe piciorul bolnav de tromboflebita profunda + bube iesite in jurul infectiei

De o luna de zile ma confrunt cu un erizipel de gamba cu puroi, infectie mare. Am luat 40 de oxaciline si infectia tot persista, nu la fel ca la inceput, dar vreau sa spun ca nu mi-a trecut. Imi spal locul de 2 ori / zi cu sapun protex si apa fiarta si racita, pun apa oxigenata si baneocin pulbere si ma bandajez cu comprese sterile si fasa elastica. Pe langa buba propriu-zisa mi-au aparut mai multe bube rosii care ma mananca. Le-am dat cu betadina si acum ma mananca mai putin dar parca ma si dor putin. Pielea e foarte uscata. Acest picior este bolnav din 1999 de tromboflebita profunda. Pentru ea iau 1 sintrom de 0,4 / zi.  Mi-a iesit INR-ul 1,09 saptamana trecuta la analize.

Ce sa fac pentru erizipelul asta sa scap definitiv de el? Ce sa fac pentru bubitele rosii care mi-au aparut pe langa buba in sine?

Ce sa fac pentru pielea uscata care ma mananca si se cojeste de la apa oxigenata?

Ce sa fac pentru venele care ma dor si edemele dureroase de la picior care mi-au aparut in urma statului prea mult pe scaun, caci de o luna de zile sunt imobilizata din cauza infectiei.

Ce sa fac pentru eczeman flebitica care mi-a aparut pe laba piciorului ( la inceput cateva bubite rosii care ma mancau si mai apoi s-au tot intins pana cand mi-au cuprins toata laba piciorului + degetele ) ? Am dat cu n  creme pe care mi le-au prescris dermatologii, am facut ecografii Doppler si mi-au spus ca am trombi pe vene, ca venele sunt pline cu grasime ( sunt obeza ), dar imi trebuie un tratament - minune ca sa scap de tot ce am pentru ca nu mai suport. Plang zilnic din cauza conditiei mele cumplite.

 In spital nu pot sa stau pentru ca nu am asigurari de sanatate platite caci nu am serviciu si oricum ce spital mai este ca lumea aici in Bucuresti ? Exista si clinici particulare cu aparaturi sofisticate, dar cine se poate apropia de ele? Doar cei care isi permit sa plateasca preturi exorbitante. In rest, saracimea bolnava nu mai are nici o sansa de vindecare.

Astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc pentru amabilitate