Boli tratate de Ganoderma


Autor: BigHope
1 post / 0 new
Boli tratate de Ganoderma

Ganoderma este utilă și în cazul pacienților cu hipertensiune. Ganoderma acționează asupra funcțiilor ficatului, aducându-le la normal. Poate fi utilizată și în scopul atenuării durerilor post-operatorii în cazul ulcerului gastric. Ganoderma poate elimina simptomele apărute după naștere. Ganoderma reprezintă un tip de hrană-medicament cu peste două mii de ani de experiență umană.

Vindecarea completă a durerilor de cap şi de umeri cauzate de hipertensiune şi arterioscleroză şi îmbunătăţirea, de asemenea, a presiunii sanguine

Raport al D-l Isao Tani de la Institutul de Cercetări Medicale al Universităţii Kinki

Majoritatea subiecţilor asupra cărora s-a efectuat acest experiment erau hipertensivi. Presiunea sanguină a arătat îmbunătăţiri semnificative: unul dintre pacienţi, în decurs de trei luni, a ajuns de la o tensiune de 180/96 mm Hg la 126/94 mm Hg. Un asemenea progres remarcabil este rareori întâlnit în afară utilizării antihipertensivelor.

În cazul unei paciente suferind de arterioscleroză, presiunea sanguină a scăzut de la 158/77 mm Hg la 128/67 mm Hg, după trei luni de zile. De asemenea, nivelul colesterolului s-a îmbunătăţit, de la 269 la 242.

Examinând un alt pacient care suferea de hipertensiune asociată cu dureri de cap şi de umeri, s-a constatat că presiunea lui sanguină s-a diminuat în decursul unei luni de zile de la 151/78 mm Hg la 118/72 mm Hg, iar durerile dispăruseră.

La pacienţii care acuzau hipertensiune şi dureri, ambele probleme s-au ameliorat.

Bazându-ne pe rezultatele de mai sus, putem trage concluzia că Ganoderma este utilă în cazul pacienţilor cu hipertensiune. Utilizarea de antihipertensive pentru a reduce presiunea sanguină, micşorează presiunea sistolica, însă nu şi pe cea diastolică. Ganoderma, însă, le poate diminua pe amândouă, ceea ce demonstrează extraordinara sa eficienţă.

De ce Ganoderma are efect atât asupra presiunii sistolice, cât şi asupra presiunii diastolice?

Dr. Shigere Yuji de la Universitatea Kinki dă şase explicaţii la întrebarea:

"De ce este Ganoderma eficace în cazul bolilor cardio-vasculare?"

 1. Tratează hipertensiunea.
 2. Creşte presiunea sanguină în cazul pacienţilor hipotensivi.
 3. Previne ateroscleroza prin reducerea nivelului de colesterol.
 4. Împiedica trombogeneza şi dizolvă trombii formaţi.
 5. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
 6. Utilizată împreună cu medicamentele antihipertensive are un efect hipotensiv.

De acum, cancerul, moartea subită şi bolile cauzate de obstrucţia vasculara nu mai sunt ameninţătoare.

Ganoderma este eficientă şi în cazul tratării obstrucţiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, apoplexiei cerebrale şi anghinei pectorale

Raport al D-lui Uebara Kioshi de la Universitatea Kinki

Consumul de Ganoderma poate reduce gravele simptome ale bolilor enumerate mai sus, fără aplicarea tratamentului tradiţional.

Între cazurile aflate sub observaţie s-a aflat şi un pacient cu obstrucţie arterială cerebrală dreapta, ce a survenit de două ori.

Prin administrarea simultană de Ganoderma şi Urokinase, s-au obţinut cele mai bune rezultate; în final, pacientul şi-a recăpătat mobilitatea completă.

Un alt pacient, suferind de obstrucţie vasculara cerebrală, în urma căreia rămăsese parţial paralizat, după ce a consumat aceasta ciupercă a putut să se mişte în voie, valorile grăsimilor şi B-lipoproteinelor sale revenind la normal.

Consumul de Ganoderma poate, de asemenea, îmbunătăţi starea pacienţilor cardiaci. Asociată cu alte medicamente, ea poate conduce la rezultate benefice pentru organism. Având în vedere faptul că bolile amintite sunt dificil de tratat, este recomandabil consumul regulat de Ganoderma în scopul prevenirii acestora de la bun început.

Ganoderma este eficientă în tratamentul hepatitelor acute sau cronice şi a disfuncţiilor hepatice

Raport al Dr. Mitsui Hashimoto de la Spitalul Hashimoto

În prezent, hepatita rămâne o boală ce nu poate fi vindecată printr-o metodă specifică. În cazul în care Ganoderma ar fi eficace, ea ar reprezenta un remediu semnificativ pentru tratamentul hepatitei.

Şase capsule pe zi au fost prescrise unor pacienţi suferind de hepatită. Trei luni mai târziu, aceştia au început să se refacă, valorile lor GOT şi GPT scăzând de la 200 - 300 la 100.

Un pacient care a folosit Ganoderma împreună cu alte remedii chinezeşti din plante, a înregistrat o diminuare a parametrilor GOT şi GPT.

A fost consemnat un singur caz de hepatită asociată cu hipertensiune; după consumul de Ganoderma, rezultatele obţinute au fost pozitive.

Când funcţia ficatului este scăzută, pacientul poate obosi uşor; utilizarea ciupercii-medicament poate ajuta la eliminarea stării de oboseală (epuizare).

Concepţia că "bolile de ficat sunt incurabile" trebuie abandonată

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol în menţinerea sănătăţii noastre. Funcţiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metodă adoptată de medicii occidentali în tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.

Cu toate acestea, Ganoderma are o acţiune benefică asupra complicatelor funcţii ale ficatului, determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigaţiilor noastre practice, putem concluziona că aceasta ciupercă poate contribui la obţinerea unor efecte pozitive: Dr. Shigeru Yuji relatează că, în cadrul experimentelor sale, 10% din tulburările ficatului au fost vindecate după o cură de două luni, la 40% dintre pacienţii examinaţi, simptomele au dispărut, iar dimensiunea ficatului a fost redusă, în timp ce la restul de 50% dintre subiecţi, simptomele s-au atenuat.

Durerile provocate de gastrită, ulcerul gastric, ulcerul duodenal etc. pot fi eliminate în cel mai scurt timp

Raport al Dr. Taro Tamura de la Universitatea Kinki

Am folosit Ganoderma în tratamentul gastritei, ulcerului gastric şi al celui duodenal. Cel mai semnificativ caz a fost acela al unui bărbat, care din tinereţe a dezvoltat un ulcer gastric, ce după mulţi ani a recidivat. Medicamentele clasice erau ineficace; însă, la numai o săptămână de la începerea tratamentului cu Ganoderma, durerea s-a ameliorat semnificativ.

Pe măsură ce dozajul a fost redus, el nu a mai resimţit dureri decât cel mult o dată pe zi, după un timp acestea dispărând complet.

Acest tratament este eficient şi în cazul pacienţilor suferind de gastrita sau ulcer duodenal, care acuza dureri în zona pieptului, lipsa poftei de mâncare sau în cazul pacienţilor cu ulcer gastric, care se simt epuizaţi şi slăbiţi. Ganoderma poate fi utilizată cu succes şi în scopul atenuării durerilor post-operatorii în cazul ulcerului gastric. După administrarea acestui remediu, pacienţii au reuşit să câştige treptat în greutate, iar aspectul lor de paloare a dispărut.

Ganoderma protejează pacienţii suferind de boli digestive sau cu toxiinfecţie alimentară.

Dr. Shigeru Yuji punctează rezultatele surprinzătoare ale Ganodermei în tratarea dizenteriei, constipaţiei, hiperacidităţii gastrice, ulcerului de digestie şi gastritei, efectele sale fiind echivalente cu cele ale medicamentelor utilizate astăzi frecvent.

Principala funcţie a stomacului şi intestinelor este aceea de a absorbi din hrană nutrienţii necesari, iar apoi, de a excreta resturile digerate, înainte ca acestea să fermenteze. De obicei, oamenii, fie mănâncă în exces sau consumă hrană toxică pentru organism, fie au un regim alimentar dezechilibrat. Astfel, organele lor digestive sunt deteriorate. Ganoderma poate, nu numai să protejeze aceste organe, dar şi să îmbunătăţească funcţionarea tractului digestiv.

Ganoderma împiedică faza de metastază a cancerului, elimină durerea şi poate susţine longevitatea

Ganoderma face parte din familia ciupercilor, genul Poliporacee şi este considerată a fi un eficace tratament al cancerului în state precum: Japonia, China, SUA, Canada şi Scoţia.

O serie de specialişti în medicină din diferite ţări, utilizează cele mai noi instrumente ştiinţifice în scopul efectuării unor teste clinice. Printre aceştia, se numără: Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universităţii Naţionale din Taiwan, Prof. Cheng Hui-Hua şi Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.

Rezultatele testelor lor au dovedit că, Ganoderma este eficientă în tratarea cancerului; informaţiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetărilor, sunt prezentate în cele ce urmează:

 1. Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele şi Germanium-ul.
 2. Ea întăreşte rezistenta organismului, fortifică sistemul imunitar şi opreşte metastaza cancerului.
 3. Este de mare ajutor pacienţilor care au trecut printr-o operaţie de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.
 4. Poate elimina formaţiunile canceroase, creşte pofta de mâncare şi uşura durerea pacienţilor aflaţi în faza terminală a cancerului.
 5. Poate fi utilizată concomitent cu alte tratamente canceroase: intervenţia chirurgicală, radiaţiile sau chimioterapia. Ganoderma nu produce nici un fel de efecte secundare, fiind extrem de eficace.

Bazat pe aceste rapoarte clinice, putem spune că, Ganoderma înlătura cancerul prin calităţile sale de prevenire, stopare şi vindecare.

Majoritatea dintre noi avem carii dentare, miopie sau tendinţe spre a dezvolta un anumit tip de cancer, atunci când suntem tineri sau în orice alt moment al vieţii.

Trebuie să ne dăm toată silinţa pentru că aceste lucruri să nu apară în viaţa noastră. Dacă dorim să prevenim degradarea dinţilor, trebuie să consumăm mai mult calciu şi să renunţăm la dulciuri. Dacă vrem să prevenim miopia, trebuie să ne hrănim cu mai multă vitamina A şi să evităm obosirea ochilor.

Dar, dacă dorim să prevenim cancerul, trebuie să consumăm Ganoderma şi să ne ferim de o alimentaţie dezechilibrată.

Ganoderma este utilă atât în tratarea sciaticii, a venelor varicoase, cât şi a reumatismului mâinilor şi genunchilor.

Raport al Dr. Taro Kiyobara de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi de Reconstrucţie

Ganoderma este extrem de eficientă în tratamentul durerilor lombare, ale mâinilor, umerilor şi genunchilor.

S-a înregistrat cazul unui pacient suferind de vene varicoase, a cărui stare s-a îmbunătăţit în urma administrării acestui produs.

De asemenea, ea este utilă în tratarea durerilor cauzate de vasele sanguine sau de hematoame la nivelul trunchiului.

Durerea generată în cazul unui pacient de un genunchi deformat, a fost resimţită şi la nivelul umerilor şi gâtului;

În urma tratamentului cu Ganoderma, durerile au dispărut.

Tratarea durerilor datorate unor factori structurali este ineficace (spre exemplu, durerea lombară cauzată de hernia de disc).

Ganoderma tratează eficient şi problemele ginecologice (dureri menstruale, ameţeli, tulburări datorate menopauzei etc.)

Raport al Dr. Yoshinori Imanishi de la Spitalul de Obstetrica şi Ginecologie Imanish

Dr. Imanishi, specialist în obstetrică-ginecologie, a prescris Ganoderma pacientelor cu dureri menstruale, ameţeli, menstruaţie neregulată, tulburări datorate menopauzei sau care aveau dificultăţi în a rămâne însărcinate.

S-au înregistrat o serie de cazuri cu efecte pozitive. O pacientă în vârstă de 46 ani, a consumat Ganoderma timp de o lună de zile, după care starea de ameţeală şi durerea de la nivelul umerilor s-au ameliorat. O pacientă însărcinată resimţea presiune în zona pieptului şi nu avea poftă de mâncare; după tratamentul cu acest produs, starea ei s-a îmbunătăţit considerabil.

O altă pacientă suferind de o tulburare psihologică, deşi căsătorită de mai mulţi ani, nu putea avea copii; după trei luni de administrare a Ganodermei, pacienta a rămas însărcinată.

S-au obţinut rezultate pozitive prin combinarea Ganodermei cu plante medicinale, în cazul a două paciente. În primul caz, starea de puternică ameţeala şi durerile de umeri au fost ameliorate in trei luni de zile, iar în cel de-al doilea caz, durerea abdominală a fost diminuată.

Ganoderma poate elimina simptomele apărute după naştere, acţionând ca un purificator sanguin, diuretic şi detoxifiant.

Ganoderma este un supliment nutritiv necesar în cazul femeilor însărcinate

O femeie însărcinată, îşi poate pune întrebarea dacă administrarea de Ganoderma în situaţia ei nu prezintă riscuri. Viitoarea mama poate deveni capricioasă şi prost dispusă, mai ales dacă este vorba de prima sarcină. În timpul sarcinii, femeile devin foarte sensibile la stimulii exteriori, atât fizici, cât şi psihici.

Cu toate că sarcina este un proces natural, majoritatea femeilor au dificultăţi de adaptare.

În această perioadă, Ganoderma se poate dovedi un bun curăţător al sângelui, un diuretic şi un detoxifiant, permiţând astfel fătului o dezvoltare normală. Se spune că, Ganoderma poate ajuta femeile care au dificultăţi în a rămâne însărcinate.

Prof. Kanata de la Universitatea Tohoku este de părere că, prin consumul de Ganoderma se pot îmbunătăţi abilităţile sexuale, atât pentru bărbat, cât şi pentru femeie, prin intensificarea activităţii spermatozoizilor şi prin reglarea ovulaţiei.

Informaţii din mai multe surse dezvăluie faptul că, Ganoderma este percepută ca fiind "prietena femeilor", un remediu necesar acestora.

Ea poate trata cu succes bolile renale

Bolile renale sunt unele dintre cele mai greu de tratat boli şi includ: nefrita acută sau cronică, sindromul diabetic renal, nefroza şi febra reumatismala. Ele pot fi datorate, în parte, unei valori ridicate a colesterolului şi unui nivel mare al zaharului în sânge.

Rinichii sunt astfel supraîncărcaţi, iar sângele nu poate ajunge la capilarele renale. În consecinţă, apare nefroza, cu edem, retenţie urinara, oboseala şi o posibilă uremie.

Prof. Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya, Japonia, realizând un test pe pacienţi suferind de boli renale, pentru a verifica eficacitatea Ganodermei, a observat faptul că, aceasta poate, nu numai să diminueze albuminuria şi colesterolemia, dar şi să menţină în condiţii normale funcţiile rinichilor.

Bazându-ne pe rezultatele experimentelor noastre, putem concluziona faptul că, prin consumul de Ganoderma, bolile renale pot fi 100% vindecate.

Cu Ganoderma, diabetul nu mai reprezintă o boală de temut

După cum se ştie, cauza diabetului este insuficientă secreţie de insulina, ceea ce duce la apariţia unor serioase complicaţi.

La momentul de faţă, medicii occidentali folosesc, ca şi unica metodă de tratament a diabetului, injecţiile cu insulină.

Cu toate că insulina este capabilă să reducă nivelul zahărului din sânge, simptomele caracteristice bolii reapar într-un timp foarte scurt. Mai mult, situaţia este asemănătoare unei injecţii cu cortizon, prezentând o mulţime de efecte secundare; insulina este incapabilă să remedieze funcţiile pancreasului şi accelerează procesul de îmbătrânire al acestui organ.

Institutul Medical de Cercetare al Universităţii Kinki a descoperit, în cadrul primelor sale cercetări că, Ganoderma are, în mare măsură, acelaşi efect ca şi insulina, însă, consumul ei, nu numai că suplimentează deficienţa de insulina, dar poate face ca şi pancreasul să îşi recâştige funcţionarea sa iniţială. În plus, ea nu prezintă nici unul dintre efectele secundare pe care le produc injecţiile cu insulină.

Apariţia bolilor ereditare poate fi împiedicată

Multe dintre tipurile de boli ereditare au o frecvenţă ridicată de apariţie. Dacă o persoană este sănătoasă, este de preferat să se dorească menţinerea acestui fapt de-a lungul întregii vieţi, iar Ganoderma poate ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Remarcabilă calitate a Ganodermei este că, reflectă într-un mod corespunzător uşoarele simptome ale bolilor, păstrând organismul în condiţii de echilibru. Această afirmaţie reprezintă concluzia obţinută în urma experimentelor efectuate pe mii de subiecţi.

Ganoderma reprezintă un tip de hrana-medicament cu peste două mii de ani de experienţa umană. După testări îndelungate, natura farmacologică a acestei ciuperci a fost încă o dată clarificata, ea fiind, în momentul de faţă, utilizată la scară mare pentru a întreţine sănătatea oamenilor.

Timpul trece mult prea repede; nu ai regretă faptul că ai părăsit această lume fără să o fi încercat măcar?

Ganoderma s-a dovedit a fi eficientă şi în tratarea unor boli dificile sau misterioase

 1. bolile ale căror cauze nu pot fi identificate;
 2. bolile care, deşi au cauzele cunoscute, nu pot fi tratate cu medicamentele clasice. De exemplu, tulburările de presiune sanguină pot avea ca şi cauze factori multipli, însă este mult prea complicată înţelegerea sursei acestora şi eliminarea ei. Chiar dacă medicamentele antihipertensive pot diminua simptomele, sursa acestora nu poate fi eliminată.

Pentru bolile ce nu pot fi vindecate în mod adecvat cu ajutorul medicinei tradiţionale, care nu pot fi diagnosticate sau care nu pot fi tratate prin intermediul medicamentelor occidentale, Ganoderma poate fi considerată un preţios panaceu, numai ea putând trata cu succes aceste variate afecţiuni enigmatice, eliminând de la rădăcină cauza acestora.