Dureri de picioare de la interior spre exterior


Autor: trif
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Dureri de picioare de la interior spre exterior

Buna ziua,

Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac, seara cand ma pun sa dorm incep sa ma doara picioarele adica cred ca muschii. Am o senzatie ca durerea vine de la interior spre exterior si creste treptat pana la un punct in care piciorul se incoarda si este o durere ciudata. Ca sa imi treaca durerea si sa dorm linistit ma lovesc peste muschi si simt ca mi se relaxeaza piciorul care ma doare, dar daca nu adorm in scurt timp "relaxarea" trece si senzatia de durere care incepe de la interior spre exterior reapare. Asta durere imi apare, mai rar, si la maini. Ce ar trebui sa fac ca doctorul de familie mi-a zis sa iau calciu si cred ca vitamina D.

Astept raspuns.

Multumesc anticipat.

 

Re: Dureri de picioare de la interior spre exterior

Buna ziua,

 

Ar trebui facute cateva investigatii pentru a afla cauza acestor dureri musculare (pot fi date de afectiuni vasculare, nervoase, tiroidiene sau de deficite minerale).

 

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: Dureri de picioare de la interior spre exterior

Buna. Cred ca in cazul tau poate fi vorba de o boala venoasa la nivelul membrelor inferioare, o solicitare a gleznelor si muschilor gambelor din cauza unei afectiuni ortopedice, un deficit de zinc sau o alta afectiune. Poti afla mai multe informatii de pe pagina    https://www.facebook.com/SanatatePascuPas, eu asa am descoperit sa sufar de insuficienta venoasa si am mers la medic pentru un consult specializat. Ma bucur ca am facut asta, altfel riscam ca boala sa se agraveze si mai tare. Sper sa iti fie de ajutor linkul. Multa sanatate!

Terapie pentru miscare

Buna, trif! Aceeasi problema am avut-o si eu ani de zile si am luat diverse medicamente indicate de medic sau suplimente recomandate de prieteni si nimic nu a functionat pana cand nu am mers la fizioterapeut. Am avut norocul sa dau peste un grup de tineri entuziasti care tocmai isi deschisesera un cabinet de recuperare medicala, care mi-au explicat problemele pe care le am si ca incepand cu o anumita varsta, doar cu ajutorul miscarii si a activitatii fizice voi reusi sa am o stare de sanatate buna. Vizitez cu drag in continuare cabinetul Terapie pentru Miscare si il recomand ori de cate ori am posibilitatea, in special pe Bogdan Goga, o persoana pasionata de oameni si de profesia pe care o are. Sper sa iti rezolvi problema de sanatate si sa fii bine! Toate cele bune!