Logopedie Bucuresti


Autor: mihu
7 posts / 0 new
Ultima adăugare
Logopedie Bucuresti

Buna,

Am un ingeras de 5 anisori si din nefericire am observat ca are anumite probleme de vorbire, nu reuseste sa pronunte anumite sunete si se cam balbaie.. :( Am incercat cu o sumedenie de exercitii si am rascolit internetul dupa solutii, insa n-am gasit nimic ce sa functioneze, asa ca a sosit timpul sa apelez la un profesionist.

 

Puteti sa-mi recomandati pe cineva din Bucuresti?

 

Ms.

Anonim (neverificat)
Re: Logopedie Bucuresti

Puteti merge la Centrul de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii (www.ceecc.ro) din Bucuresti. Centrul apartine de Salvati Copiii.

Re: Logopedie Bucuresti

eu as recomanda un medic profesionist care a avut experienta in tratarea logopediei. o colega a avut o problema asemanatoare cu fetita ei si a decis sa mearga la o clinica de psihologie unde se trateaza si defectele de vorbire. nu a incercat la spitalele de staat pentru ca stim cu totii in ce conditii se prezinta... numai o ora acolo pe mine ma deprima cumplit...

daca vrei sa apelezi la un profesionist, ti-o recomand pe dna. Buzu de la clinica Oana Nicolau ( http://clinicaoananicolau.ro). colega mea a fost foarte multumita si in cateva luni cea mica a scapat de rarait :)

numai sanatate!

Re: Logopedie Bucuresti

Buna ziua,

 

Ar fi bine sa va adresati unui medic specialist in psihiatrie pediatrica (Spitalul Alexandru Obregia).

 

Multa sanatate!

Alina D.

Anonim (neverificat)
Re: Logopedie Bucuresti

Buna ziua! Daca aveti copii cu probleme de vorbire va recomand sa va adresati doamnei logoped Ataman Cecilia de la Centrul de protezare Audiolux (adresa: Calea Crangasi 5, bloc 3, Sector 6).Are multa experienta si multe rezultate in acest domeniu. 

Anonim (neverificat)
Re: Logopedie Bucuresti

Logoped cu atestat de libera practica ofer servicii specializate de diagnosticare si corectare a tulburarilor de limbaj: tulburari de pronuntie, de ritm si fluenta a vorbirii, tulburari de citit-scris, tulburari polimorfe, intarzieri in dezvoltarea limbajului, stimulare cognitiva. Ofer profesionalism si seriozitate!Sedintele se desfasoara la domiciliul copilului! 0761429546

Anonim (neverificat)
Re: Logopedie Bucuresti

http://www. logopedie-diana.ro/

 

https://www.facebook.com/pages/Logoped-Dianaro/631258150304223