Glucometru


Autor: mateiiliescu
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
Glucometru

In urma unor analize ,sotia mea a fost diagnosticata cu diabet tip1 si trebuie sa cumparam un glucometru pentru a-si monitoriza glicemia.Am vazut multe modele in farmacii,dar nu stiu ce model sa cumpar.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Re: Glucometru

Buna ziua,

 

Avand in vedere ca vor fi necesare mai multe masuratori ale glicemiei pe durata unei zile, ar fi bine sa investiti intr-un glucometru fiabil, care sa nu se deterioreze repede si care sa va dea rezultate in care sa aveti incredere. De asemenea e important sa aveti in vedere si pretul striper-testelor aferente aparatului (acele lamele pe care se pune picatura de sange pentru determinarea glicemiei), pe care trebuie sa le cumparati permanent (adica sa aiba aiba un pret pe care sa vi-l permiteti). Personal, va recomand Accu-Check Active.

 

Multa sanatate!

Alina D.

 

Re: Glucometru

Va multumesc frumos pentru raspuns.

Re: Glucometru

Mama mea are diabet tip 2 si am cumparat din farmacie pentru ea un glucometru Healthy Line pe care ni l-a recomandat medicul de familie.Sunt foarte multumita pentru ca este usor de folosit.De la sora mea a primit un glucometru Omron.Le-am folosit pe amandoua si sunt foarte bune .Vi le recomand pe amandoua.

Re: Glucometru

Intre timp am cumparat glucometrul Healthy Line si testele pentru el din farmacie.Este usor de folosit si rezultatele sunt afisate rapid.Eu si sotia mea suntem foarte multumiti de el si il folosim cu incredere.Va multumesc frumos pentru sfat.

Multa sanatate