Realash intensificator de gene


Autor: corimate
6 posts / 0 new
Ultima adăugare
Realash intensificator de gene

Pe mine m-a ajutat  acest produs sa-mi cresc  dimensiunea genelor si deasemenea sa le ingros. Trebuie sa recunosc ca la inceput eram destul de sceptica deoarece pe piata sunt foarte multe produse care promit diverse lucruri dar rezultatele nu sunt mereu ok. Eu am luat produsul asta de pe http://realash.ro si l-am folosit pe o perioada de aproape 2 luni de zile!

 

O zi faina!

 

Anonim (neverificat)
Re: Realash intensificator de gene

Realash e un nutrient pentru gene care hraneste genele natural si le ajuta sa creasca. Odata crescute genele isi vor pastra dimensiunea. Produsul e megafolosit in vestul Europei si in Italia. Eu am lucrat o perioada de 1 an de zile prin Polonia si  acolo e o adevarata isterie cu produsul asta. Foarte multe femei il folosesc si ceea ce este incurajator e faptul ca se declara mltumite de rezultate. Principiul de folosire e simplu. Te dai cu  gelul asta pe gene pe o perioada de imp si genele vor deveni mai rezistente si mai lungi. Pe sit-ul lor  scrie ca un tub ajunge pentru un tratament de 3-4 luni!

 

 

Anonim (neverificat)
Re: Realash intensificator de gene

Realash e un  ser pentru gene ce ajuta la cresterea genelor  intr-un timp destul de scurt!

 

 

Re: Realash intensificator de gene

Multumim pentru informatie!

Anonim (neverificat)
Re: Realash intensificator de gene

Nu am folosit niciodata produsul asta de care spuneti voi dar ma cam tenteaza si pe mine sa incerc produsul asta. Nu prea am io incredere ca o sa-mi maresc genele dar merita incercat. Adevarul este ca daca nu incerci nu prea ai cum sa-ti dai seama daca produsul functioneaza sau nu!

Am incercat  si cu ulei de ricin, dar rezultatele sunt unele destul de mici. Sevede ceva dar nesemnificativ! Pote ca cu intensificatorul asta o sa fie altceva!

 

 

Ileana

Pentru cearcane nu stiti de ceva remedii? Pe mine astea ma enerveaza teribil de cativa ani si as face orice doar sa scap de ele. Parca sunt somnoroasa tot timpul si am devenit deja motiv de glume ceea ce nu mi place.
Multumesc foarte mult!