seboree


Autor: zliluz
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
seboree

Am o problema cu parul foarte gras si fata permanent uleioasa. Trebuie sa ma spal pe cap o zi da, una nu. Am incercat sapunul cu sulf, dar el doar curata pe moment, nu imi regleaza secretia. Am nevoie de sfaturi! multumesc!

Re: seboree

Informatii despre tratamentul dermatitei seboreice gasiti:
http://www.i-medic.ro/boli/dermatita-seboreica
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-dermatita
Igiena pielii joaca un rol esential in controlarea dermatitei seboreice. Spalarea frecventa cu sapun este indicata, deoarece indeparteaza grasimile din regiunile afectate. Expunerea la radiatiile ultraviolete ale soarelui este de asemenea benefica, desi trebuie evitate arsurile solare. Preparatele farmaceutice utilizate in tratamentul dermatitei seboreice includ agentii antifungici, agentii keratolitici, isotretinoin. Va recomand sa va adresati medicului dermatolog pentru tratament de specialitate. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: seboree

Sal...si eu am probleme cu ingrasarea parului si trebuie sa marturisesc ca trebuie sa am foarte mare grija de el..Eu am inceput sa folosesc produsul asta de ceva timp http://www.sanafarm.ro/balsam-revitalizant-foltene-pharma-p-2830.html si are efecte pozitive asupra parului, dar e un pic cam scump pentru mine...a mai auzit cineva de el si poate la un  pret mai mic?:)