unghii pline de sange !!!


Autor: Andreea321
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
unghii pline de sange !!!

Buna ziua! 

Am o problema ( sau, oricum, ceva cam ciudat): am fost la cineva sambata si mi-a atras atentia, caci eu nu observasem, ca aveam unghia de la mana stanga plina de sange. Acesta deja se uscase si m-am mirat cum de nu observasem. Am luat toate posibilitatile la rand, dar nici una nu era plauzibila. Insa, am zis..na, cine stie? 
Spre stupoarea mea, seara, cand am ajuns acasa, si unghia de la piciorul drept era la fel: plina de sange, care, intre timp, se inchegase. Coincidenta era cam mare si repet, am luat toate ipotezele la rand, dar nici una nu avea cum sa fie adevarata ( nu purtasem nimic strans in picioare, nu am lovisem, nu-mi cursese sange ca sa zic ca as fi putut da cu mana si astfel sa ajunga pe deget, nu-mi taiasem unghiile in ultimele 2 zile etc.). 
Precizez ca unghiile aveau culoarea normala si nici nu prezentau vreun vas spart sub ele sau ceva de genul... 

Nu stiu daca e ceva medical, poate pare cam tampita relatarea, insa... macar de curiozitate: de la ce sa fie? :-) 

Multumesc!

 

Andreea, 15 ani

Re: unghii pline de sange !!!

Pe masura ce imbatranim corpul are o tendinta crescuta spre deshidratare. Imersiunea frecventa a mainilor in apa joaca de asemenea un rol important in uscarea mainilor, unghiilor si cuticulelor. In cazul in care cuticulele sangereaza, acest lucru arata organismului dvs ca mainile si unghiile au nevoie de hidratare. Problemele de sanatate pot fi evidente la nivelul unghiilor si cuticulelor; daca aveti boli pulmonare va recomand sa va adresati medicului dvs curant. Multa sanatate!