arsuri suparatoare


4 posts / 0 new
Ultima adăugare
arsuri suparatoare

Buna ziua,

Sunt profesoara de chimie la un liceu din Bucuresti si am o viata destul de linistita, tinand aproape de parintii mei pensionari. Orele de la scoala si meditatiile nu-mi prea lasa mult timp pentru mine si am fost cam neglijenta cu dieta in ultimii ani - mese dupa 10 seara, multa pizza si fast-food, bauturi acidulate si stat cu fundul pe scaun multe ore pe zi… Una peste alta, de la o vreme am observat ca, dupa fiecare masa mai consistenta, simt o senzatie dureroasa de arsura la nivelul pieptului, care parca urca inspre gat si imi lasa un gust acru in gura… Am facut diverse incercari: am renuntat la prajeli si bauturi acidulate, am baut tot felul de ceaiuri pentru digestie, dar tot degeaba... durerile sunt din ce in ce mai greu de suportat. Stiti cumva care ar putea fi cauza...si cum as putea sa tratez?

Buna ziua

Conform simptomelor descrise de Dvs. este posibil sa va confruntati cu o gastrita. Ar fi indicat sa consultati un medic gastro-enterolog pentru mai multe investigatii si tratamentul corespunzator.

s-a rezolvat!

AM revenit cu vesti bune. Zilele trecute eram in cancelarie cand m-a luat iar stomacul – aceeasi senzatie oribila, de arsura in capul pieptului si gust acru in gura. Noroc cu colegele mele, ca m-au vazut ca nu ma simt bine si au insistat sa le spun ce am. Fata uneia dintre colege e farmacista. A sunat-o si, uite asa, am ajuns sa iau Nedis. L-am incercat, ca doar ce era sa fac… Sa stiti ca e ok si marele avantaj e ca se ia un singur comprimat pe zi, inainte de masa, asa ca nu am cum sa uit. Aaa… se pare ca e mult mai bine sa il iei cu jumatate de ora inainte de masa, am inteles ca asa este foarte eficient.
Bine ca e totul in regula acum, noroc cu colegele mele!

Buna ziua.Sunt remedii din

Buna ziua.Sunt remedii din plante naturale eficiente in gastrite.Capsulele Stomac sanatos se administreaza cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi timp de 2-3 luni.Se asociaza si ceaiul Gastric 3 cani pe zi.