Scaun negru


Autor: MadainaC
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Scaun negru

buna seara,am si eu o intrebare de vreo 3-4 zile am scaunul  negru desi nu am avut o modificare a alimentatiei.in luna februarie am fost diagnosticata in urma unei endoscopii cu esofagita de reflux gastrita eroziva tip B si duodenita,am urmat tratament nu nexium si mi-am revenit ,adica nu am mai avut dureri de stomac sau arsuri.atunci nu am avut scaun negru.trebuie sa ma ingrijoreze acum desi nu am nici o durere?ce imi recomandati?multumesc

Re: Scaun negru

Buna seara! Am si eu o intrebare: de vreo 3-4 zile am scaunul negru desi nu am avut o modificare a alimentatiei. In luna februarie am fost diagnosticata in urma unei endoscopii cu esofagita de reflux gastrita eroziva tip B si duodenita. Am urmat tratament cu nexium si mi-am revenit, adica nu am mai avut dureri de stomac sau arsuri. Atunci nu am avut scaun negru. Trebuie sa ma ingrijoreze acum desi nu am nici o durere? Ce imi recomandati? Multumesc!

Re: Scaun negru

Buna ziua!

Un scaun negru poate fi consecinta unei sangerari de la nivelul tubului digestiv superior (aspectul obisnuit este de scaun negru si lucios, "ca pacura", de consistenta moale); afectiunile pe care le-ati amintit pot fi cauza unei astfel de sangerari. Va recomand sa mergeti la medic in timpul cel mai scurt posibil.

Multa sanatate,

Alina D.