Antiinflamator natural


Autor: irinanamaria
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Antiinflamator natural

Buna ziua,

Numele meu este Irina, in ultimul timp mama mea are dureri de spate, a luat Arcoxia mai mult timp dar nu il tolereaza foarte bine din cauza stomacului. De trei saptamani a inceput sa ia Tripernol, care este un antiinflamator natural. La inceput il lua impreuna cu Arcoxia dar acum a inceput sa fie mai bine si fara. Nu stiu daca este si din cauza vremii, dar cert este ca se simte mult mai bine. Eu l-am luat de la Farmacia Tei dupa ce a incercat si Ketonal Forte si tot felul de unguente cu diclofenac care isi fac efectul doar pe moment.

Chiar daca mama mea se simte mult mai bine dupa ce l-a luat, ma intereseaza daca l-a mai incercat cineva pana acum. Sunt curioasa ce efect are pe termen lung.

Multumesc si astept mesajele voastre.

Remedii naturale cu efect antiinflamator, antialgic

Buna ziua.Dintre remediile naturale cu efect antinflamator, antialgic, care contribuie la reducerea disconfortului la nivel articular şi la evitarea degradării cartilajelor sunt capsulele Biomobil 1 si Biomobil 2.Pentru aplicatii externe se poate folosi gelul cu Ghiara diavolului si untul pamantului sau gelul Biomobil.Multa sanatate!