Ce este Zeolit Pudra


Autor: KORLUK
1 post / 0 new
Ce este Zeolit Pudra

Zeolitul este un mineral vulcanic, ce s-a format prin contactul lavei cu apa marii. In lume sunt cunoscute mai multe tipuri de zeolit, dar numai clinoptilolitul este folosit in medicina alternativa.
Folosirea zeolitului in terapie are o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda - medicina traditionala Indiana, precum si in medicina traditionala chineza.
Indicatii terapeutice:
Zeolitul  este un bun adjuvant in: detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pulberea de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer.
Pudra de zeolit are un rol foarte important  in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare.
Este bine de stiut ca alimentatia este un factor de mediu care influenteaza în mare masura starea de sanatate.
Compusii chimici rezultati în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta în plan fizic ireversibil.
Tot mai multe teorii afirma faptul ca procesele de îmbatrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transforma în substante foarte instabile si periculoase din punct de vedere biochimic. Si aceasta datorita distrugerilor provocate la nivel de celula si tesuturi.
Pentru eliminarea blocajelor energetice si obtinerea starii de sanatate, este esential sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile.
 In toate traditiile religioase ale omenirii, inclusiv in crestinism, postul era/este prevazut  inaintea sarbatorilor religioase, si avea/are rolul de purificare a organismului, atat fizica cat  si spirituala. Un organism purificat poate accede mai usor in canalul energetic – Sfantul Duh, de unde primeste informatie/energie lumina de la Creator.
Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10), dar si cu ajutorul suplimentele alimentare , dintre care cel mai efficient este zeolitul.
Zeolitul - piatra care fierbe, are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.
Mineralul regleaza nivelul Ph-ului sangvin aducabdu-l in limitele alcaline, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.
Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii precum:
Afectiuni gastro-intestinale:   Zeolit  realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular:   Zeolit normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
Afectiuni ale sistemului nervos central:   Zeolit  elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
Afectiuni hepatice si renale:   Zeolit  favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazei, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
Afectiuni tumorale:   Zeolit  in timpul si dupa tratamentul chimioterapeutic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
In cazul persoanelor sanatoase:   Zeolit este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.
 Zeolit  nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. 
În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine.
 Zeolit  ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.
Zeolit Detoxifiant pudra 350gr. nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.   
Cum functioneaza Protect Zeolit pulbere?
Mineral vulcanic încarcat negativ  atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolit ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. Mii de oameni cu boli de ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sânge dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central.  Dar zeolitul detoxifica ficatul ajutandu-l sa proceseze normal si integral amoniacul. 

Zeolit se afla in topul substantelor detoxifiante prin modul sau de actiune ce se rasfrange simultan asupra:
Afectiunilor gastro-intestinale
Afectiunilor aparatului cardiovascular
Afectiunilor sistemului nervos central
Afectiunilor hepatice si renale
Afectiunilor tumorale
Zeolit  lupta si în alte moduri împotriva cancerului.
Îndeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi  atrage  plumbul (Pb), mercurul (Hg), arsenicul (As) dupa care sunt atrase metalele grele cu afinitate mai mica. Zeolitul  distruge pesticidele, erbicidele, si alte toxine din organism.
Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare.
Zeolit  poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.
Zeolit  nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.  
In mod clar Zeolit Pulbere este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun detoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, aducandu-l in limitele normale alcaline, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase.
Studiile au demonstrat ca aceasta forma de Zeolit activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.
Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atrasa spre membrane negative a celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.
Zeolit  este cel mai eficient in eliminarea metalelor, pesticidelor, erbicidelor si a altor toxine incarcate pozitiv din organism. Structura cristalina si incarcata negativ a zeolitului  face acest lucru posibil.  
Unul din beneficiile acapararii toxinelor in acest mod este faptul ca sunt eliminate 100 %.
40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare - pesticidele, ierbicidele. Zeolitul pare sa mareasca rata de beta- glucuronidaza din ficat, iar acesta poate  elibera astfel pesticidele, ierbicidele din organism eliminandu-le prin urina. Interesant este faptul ca pare sa neutralizeze otravirea prin aflatoxina – produsa de mucegaiuri –  care este una din cauzele bolilor hepatice.
O a treia functie a Zeolitului este de a bloca componentii virusurilor, prevenirea replicarii virusurilor si a abilitatii acestora de a ne imbolnavi. Zeolitul blocheaza dezvoltarea multor infectii virale ca: virusul heroes 1, virusul B-5, ecco-virusul 7 sau adeno virusul 5.
Zeolit  este de asemenea un antioxidant unic, c
e absoarbe radicalii liberi in structura lui complexa, facandu-i sa devina inactivi.
Nu are efecte toxice sau reactii adverse si se elimina in 6-8 ore de la ingerare.
Pentru cei interesati recomand site-ul: www.cosmeticabio-zeolit.com sau blogul: www.intrainclubbio.blogspot.com deoarece se pot studia toatate produsele si Econatura, se pot face comenzi online.

Moisescu Corneliu Lucian/Gaita Emilia Elena

Tel. 0785.591.691
      0769.747.614