Am o problema la abdomen...


Autor: luciaeli
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Am o problema la abdomen...

   Am observat de anul trecut ca am o problema la abdomen..mai precis in stratul de grasime de pe burta la circa 3 cm in stanga buricului.Pare sa fie ceva in tesutul adipos un punct de marimea buricului unui deget care uneori probabil se inflameaza si ma doare. Problema este ca ma doare in jur de o saptamina dar nu continuu sa zicem citeva minute pe zi. Am fost si la un medic chirurg care ma palpat si nu a gasit atunci nimic. Culmea ca in momentul acela cind ma consultat nu ma durea si nu am putut sa ii arat exact locul. Mai precizez ca atunci cind ma doare imi pot stringe intre degete tesutul si gasesc acel punct care mi se pare ca un ganglion mic sau poate o bucatica mica de vena usor intarita.

  Poate, va rog, cineva sa imi dea un sfat sau sa imi spuna ce as putea avea?

  Multumesc anticipat.

Re: Am o problema la abdomen...

Cel mai probabil este vorba despre o hernie abdominala. Herniile sunt usor de diagnosticat prin examenul fizic. Tipic atunci cand pacientul tuseste sau face un efort sacul herniar trasmite un impuls palpabil. Herniile care nu se pot diagnostica prin examen clinic vor fi diagnosticate cu ajutorul ecografiei, computer tomografului si rezonantei magnetice.  Multa sanatate!

Re: Am o problema la abdomen...

Stiu ca poate vi se pare ca exagerez cand laud clinica MEDICINE CONCEPT atat de mult dar eu sunt inscrisa la un medic de familie acolo impreuna cu toata familia si suntem foarte multumiti de serviciile oferite. Apropo de depistarea herniei abdominale poti veni la clinica,faci o programare si au multe aparate avizate ce pot depista anumite boli fara prea multe analize.Fac si masuratori electrodermale si poti vedea cum stai cu intregul organism. [email protected] si daca pot sa te ajut si cu alte detalii cu cea mai mare placere o voi face.

Anonim (neverificat)
Re: Am o problema la abdomen...

Buna! Am si eu o problema: acum 3 luni m-am apucat sa fac abdomene pentru a-mi scoate "afara" patratelele si am observat ca dintre primele 2 patratele unul este foarte mare comparativ cu celelalte si mai mult de atat este mai sus decat celalat. Astept raspunsuri. Multumesc anticipat!