HEPATITA B


Autor: dalina2007
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
HEPATITA B

Buna ziua!

 

Va rog sa-mi dati cateva sfaturi pt a evita infectarea cu acest virus.

Situatia este urmatoarea: in week-end voi participa la un botez in care proaspata mamica este purtatoare de hepatita B. Viremiile au scazut o perioada sub 100.000 dar oscileaza in functie de cat este stresata noua mamica. Bebelusul este alaptat de la san.

 

Ma gandesc la produsele preparate in casa, vesela din casa (pahare, tacamuri)

Am citit diferite opinii legate de acestea si nu stiu ce sa cred.

 

Astept cu interes raspunsul dvs caci sunt tare ingrijorata.

Multumesc anticipat

 

Re: HEPATITA B

Buna ziua,

Virusul hepatitic B nu se transmite atat de usor. Caile de transmitere ale VHB sunt: prin transfuzii de sange infectat, prin utilizarea de seringi sau ace infectate, prin manevre sangerande (stomatolog, salon de manichiura/pedichiura), prin contact sexual neprotejat cu o persoana purtatoare a virusului.

Multa sanatate!

Alina D.

Remedii naturale hepatoprotectoare

Buna ziua.Pentru a preveni afectarea ficatului este indicat ca in primul rand organismul sa beneficieze de orele de somn necesare, sa aiba o alimentatie sanatoasa, sa fie evitate toxicele(alcool, fumat, etc) si sa fie administrate medicamentele doar ca urmare a indicatiilor medicului.Se pot face cure de detoxifiere a ficatului cu complexul Curatarea ficatului, de 1-2 ori pe an.Alte remedii naturale utile hepatoprotectoare sunt Rumex carbo, capsulele Hepatofit si ceaiuri cum sunt Hepatocol sau ceaiul Hepatic din gama traditii.Multa sanatate!