Probleme Abdominale, va rog raspundeti!


Autor: Alesz
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Probleme Abdominale, va rog raspundeti!

Buna ziua,

Acum o luna, am avut greturi si varsaturi. N-am reusit sa mananc 4 zile. Internistul, mi-a recomandat pilule pentru fiara. Le-am luat timp de o saptamana. Am reusit sa mananc, insa durerile au ramas. Dupa care am uramat un tratament cu Nexium de 40 de miligrame, o capsula dimineata, timp de 2 saptamani. Durerile erau localizate in capul stomacului si erau persistente, simtind un discomfort permanent. N-am avut probleme seara. Dupa 2 zile de la terminarea tratamentului, durerile (discomfortul) au inceput din nou si continui cu tratamentul de Nexium, pana reusesc sa ma duc la inernist. Nu mai sunt in capul stomacului, insa sunt putin mai jos.
Am macat 3 mese pe zi, regulat, la regim. N-am fumat, n-am consumat nici o alta bautura, inafara de apa si ceai pentru stomac, fara zahar.
Ce anume credeti ca e problema? Poate degenera in ceva mia grav sub tratamentul care-l fac acum? Este tratamentul corect? De ce au aparut din nou durerile, daca am urmat tratamentul si regimul, iar durerile au incetat?
Endoscopiea e obligatorie (am inteles ca e dificil de facut, chair foarte)? Poate fi cancer?

Multumesc!

Re: Probleme Abdominale, va rog raspundeti!

Va recomand sa va adresati unui medic gastroenterolog ( ar trebui sa faceti o ecografie abdominala si o gastroscopie pentru stabilirea diagnosticului corect ). Multa sanatate!