Dureri permanente de cap


Autor: Twix
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
Dureri permanente de cap

Buna ziua! De 2-3 saptamani infrunt niste dureri foarte puternice, permanente si surde de cap. Cum deschid ochii de dimineata, calvarul incepe. Am fost la doctor, a luat 2 saptamani doar birocratia si programarile. Am facut eeg, tomograf si am fost si la oftalmolog (mi-a facut un test de vedere si mi-a pus niste picaturi pentru a se dilata pupila sa imi vada fundul ochiilor) si sunt...sanatoasa. Ce sa mai fac? Durerile continua exact in aceeasi maniera. Acum mai mult de 6 luni am avut 2 lovituri la cap (de coltul geamului si de zapada batatorita sau de ceva tare sub ea) si m-a durut putin zona (varful capului) dar mi-a trecut. Ce poate fi? Ce pot face? 

P.S. Doctorita de la oftalmologie mi-a recomandat sa merg sa vad daca nu am vre-un cheag. Unde pot merge?(locuiesc in Arad) si cum se numeste testul prin care aflu daca am cheag? 
Am 16 ani si sunt fata daca ajuta la ceva... - See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Dureri_permanente_de_cap_081212.html#sthash.3BZf3Utb.dpuf

Re: Dureri permanente de cap

Ar fi bine sa va adresati unui medic specialist neurolog. Testul la care facea referire dna dr. este un CT sau RMN cu substanta de contrast.

Multa sanatate!

Alina D.