MEDIC KINETOTERAPEUT PIATRA NEAMT


Autor: ANYTAANYTA
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
MEDIC KINETOTERAPEUT PIATRA NEAMT

BUNA SEARA ! CAUT URGENT UN MEDIC BUN, SPECIALIZAT IN KINETOTERAPIE, DIN PIATRA NEAMT ! MULTUMESC !

Anonim (neverificat)
Re: MEDIC KINETOTERAPEUT PIATRA NEAMT

AS DORI SA STIU CUM POT LUA LEGATURA CU D-NA DOCTOR ?! MULTUMESC.

Re: MEDIC KINETOTERAPEUT PIATRA NEAMT

Dr. Iuliana Sava, specialitatea Recuperare, medicina fizica si balneologie,  la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: MEDIC KINETOTERAPEUT PIATRA NEAMT

Extinderea posibilitatilor Centrului Medical de Recuperare Elipetro Med a dus la infiintarea unui nou serviciu de recuperare medicala la domiciliul pacientilor cu handicap, sau alte forme de invaliditate datoarate: accidentelor vasculare cerebrale, sechelelor imobilizarii datorate aparatelor gipaste, afectiuni ortopedice, geriatrice, pediatrice, etc. Dispunem de transport si aparatura de fizioterapie portabila pentru a acoperi in mare parte nevoile de tratament ale paceintilor imobilizati, pentru a oferi aceeasi calitate ca si in cadrul centrului, toate procedurile executandu-se sub supraveghere medicala si executate de specilaisti in kinetoterapie.

Pretul unei sedinte (transport inclus)  poate varia intre 30 si 50 lei, acest lucru datorandu-se numarului de proceduri/ sedinta si distanta de deplasare.
Executam: masaj medical, electroterapie / electrostimulare functionala in recuperarea mersului, kinetoterapie, laserterapie, reflexoterapie, drenaj limfatic

http://www.elipetromed.ro/fizio-kinetoterapie-la-domiciliu

tel: 0744270358