nevralgie intercostala sau pneumonie interstitiala


Autor: emanuella
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
nevralgie intercostala sau pneumonie interstitiala

Buna ziua,

cu doua saptamani in urma in urma unei stari de agitatie excesive am simtit o arsura insotita de intepaturi in piept,deasupra inimii,in acelas timp nu primeam aer.am sunat la salvare ,banuind ca e de la inima ,iar doctorii de pe salvare mi-au luat tensiunea si au spus ca e nevralgie interstitiala.am uitat sa le spun ca in acea zi am cazut peste coltar si am simtit ca nu mai primesc aer,dar nu am simtit ca m-ar durea ceva.nu stiu ce poate fi...ma doare cand respir,tusesc sau cand ma aplec.durerea radiaza inspre sub-brat.cedeaza cand dorm si revine dimineata cand ma trezesc.

mentionez ca sunt insarcinata in prima luna si nu am facut radiografie,nici nu am luat tratament pt asta,pt ca nu stiu ce am.poate fi ceva la plamani?cistita interstitiala??uneori durerea parca ma face sa tusesc,iar arsura persista in continuare.ce diagnostic ar trebui pus?

mentionez ca am fost racita in urma cu 2 saptamani,oraceala usoara ...

va multumesc

Re: nevralgie intercostala sau pneumonie interstitiala

Cred ca este vorba despre o nevralgie intercostala. O cauza a nevralgiei poate fi reprezentata de catre traumatisme ale regiunii toracice, care pot leza si irita nervii intercostali. Multa sanatate!