SLA


Autor: lillika
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
SLA

Buna ziua!!

as dori sa capat cit mai multe informatii despre noutatile medicale referitoare la SLA. Un bun prieten este deja tintuit la pat de doi ani si jumatate iar boala avanseaza. Am citit despre asa zisele experimente cu IPLEX, am dat telefoane si am trimis mesaje peste tot pe unde am crezut ca pot gasi un raspuns, pina acum nimic... dar pina cind ceva nou va aparea si pentru noi poate m-ar putea cineva ajuta cu citeva retete culinare pentru ca il hranesc cu seringa, este deja atacat la PEG, dar mi-as dori sa ii diversific felurile de mincare tinind cont de faptul ca in cazurile de SLA timpul trece greu si prieteni aproape ca nu mai ai mi-ar place sa ii inseninez un pic zilele.

Anonim (neverificat)
Re: SLA-cum sa incetinesc evolutia bolii?

Buna ziua.As vrea sa o intreb pe lillica mai multe despre aceasta boala,cum a aparut,de cand a inceput sa il hraneasca cu seringa,daca a facut operatie pt a-i pune gastrostom,cum a decurs operatia.Mama mea a inceput din ce in ce mai rau sa inghita,sa vorbeasca,cred ca v-a trebui sa ajunga la operatie si nu e de acord.Apa inghite tot mai rau,simte ca are limba mai scurta...este ingrozitor.Nu pot sa cred ca nu avem cu ce sa luptam impotriva acestei boli !!!La mama s-a depistat din nov 2010,si in 3 luni deja este foarte rau,a avansat foarte repede boala.Are tratament cu Rilutek,dar nu se vede ca i-ar incetini cumva din evolutie boala.Cine mai stie concret despre aceasta boala as dori sa imi scrie aici.

Anonim (neverificat)
Re: SLA-cum sa incetinesc evolutia bolii?

Vorbeste cu medicul neurolog la adresa asta ecnodiagnostic.blogspot.com sau pe mail la ecno_diagnostic@yahoo.com.O va ajuta pe mama ta sa se vindece ,ai incredere.Eu m-am vindecat de scleroza multipla cu ajutorul lui,in numai 6luni.Iti va recomanda tratament,si ce tre sa mai faci.Multa sanatate.

Anonim (neverificat)
Re: SLA

Am fost diagnosticata,in urma unui emg ,cu sla.Picioarele le simt slabite,ma pot deplasa mai cu greutate,vorbesc mai greoi.Mainile le pot folsi.Puteti sa-mi recomandati un tratament? Va multumesc.h