anticonceptionale


Autor: andnela
7 posts / 0 new
Ultima adăugare
anticonceptionale

a cata zi dupa chiuretaj pot incepe sa iau anticonceptionale(microgynon sau diane35)?

Re: anticonceptionale

Dupa avort se recomanda repaus sexual cel putin 30 zile dupa avort. Anticonceptionalele se iau din prima zi a primei menstruatii de dupa avort. Asteptati sa va vina menstruatia si in prima zi incepeti folia de anticonceptionale. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: anticonceptionale

Mi-au fost prescrise anticonceptionale Stodette...cat de bune sunt? Iar din ce am mai cautat eu pe net intrebarea mea este daca sunt bune in general pentru ca am inteles ca pot facilita aparitia cancerului sau a altor boli...Pana acum nu am mai luat anticonptionale...dar ma intreb daca e bine sa iau sau mai bine nu.

Re: anticonceptionale

Orice anticonceptional are numeroase efecte adverse posibile. Atata timp cat v-au fost recomandate de catre un medic ginecolog ar trebui sa le luati. Multa sanatate!

Re: anticonceptionale

as vrea sa stiu daca pentru tratament la o fata de 13 ani pentru menoragie hemoragie functionala sunt bune yasmin. i au fost recomandate la spital.Se pot lua si un an in caz de eficacitate?stiti daca intradevar pot diminua cantitatea sangelui pierdut la menstruatie?se pot lua gratuit sau compensat? scuzati daca sunt prea multe intrebari. rog raspuns

Anonim (neverificat)
Re: anticonceptionale

am si eu o rugaminte am avut multe operatii la cap si hepatita b si iau anticonceptionale prescrise de un medic dar nu sunt multumita ca au inceput sa se cunoasca venele sunt proeminente si au inceput sa se lase sanii in jos nu vreau asta exista vreun remediu pt asa ceva?

Re: anticonceptionale

Orice anticonceptional are numeroase efecte adverse posibile. Atata timp cat v-au fost recomandate de catre un medic ginecolog ar trebui sa le luati.  Pentru venele proeminente exista numeroase tratamente. Una din ele, cea mai moderna si mai putin invaziva, consta in injectarea unui ser in aceste vinisoare, ser care duce la sclerozarea lor, iar mai departe corpul isi face treaba, adica le resoarbe, ca pe un tesut nefolositor.Procedura se numeste scleroterapie venoasa. Se pot utiliza si diferite geluri pentru estomparea lor.
In ceea ce priveste estetica sanilor si metode de va mentine sanii fermi, puteti fie sa apelati la interventie chirurgicale (augmentare mamara, mastopexie) fie puteti sa apelati la una dintre metodele non-invazive de ridicare a sanilor (exercitii de ridicare a sanilor - intarirea muschilor pectorali). Multa sanatate!