CUM SE POATE AFLA CAND S-A PRODUS CONCEPTIA UNUI COPIL?


Autor: vasile75
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
CUM SE POATE AFLA CAND S-A PRODUS CONCEPTIA UNUI COPIL?

VA ADRESEZ RUGAMINTEA SA MA AJUTATI SA POT AFLA CARE ESTE CEA MAI PRECISA DATA IN CARE S-A PRODUS CONCEPTIA UNUI COPIL (O FETITA) DUPA URMATOARELE DATE:
PERIOADELE CICLULUI MENSTRUAL:
=IUL-AUG 2005=>21.07.(prima zi a ciclului)
=AUG-SEPT 2005=>18.08.(prima zi a ciclului)
=SEPT-OCT 2005=>15.09.(prima zi a ciclului)
=OCT-NOIE 2005=>16.10 (prima zi a ciclului)
IMEDIAT DUPA MENSTRUATIA DIN OCT. S-A PRODUS CONCEPTIA IN PERIOADA FERTILA (la Ovulatie), IAR NASTEREA S-A PRODUS LA TERMEN PE 23.07.2006
VA ROG TARE MULT SA-MI SPUNETI CAND S-A PRODUS CEL MAI PROBABIL CONCEPTIA
ASTEPT CU MARE INTERES RASPUNSUL D-V SI VA MULTUMESC!
==Este vorba despre un "SANTAJ" din partea unei Femei==

Anonim (neverificat)
Re: CUM SE POATE AFLA CAND S-A PRODUS CONCEPTIA UNUI COPIL?

data probabila a conceptiei este 31.10.Aceasta data este doar probabila.

Re: CUM SE POATE AFLA CAND S-A PRODUS CONCEPTIA UNUI COPIL?

Stimate domn,

Sansa unei doamne de a fi insarcinata depinde in intregime de posibilitatea ca relatia sexuala mentionata sa fi avut loc in perioada fertila, adica in preajma ovulatiei( eliminarea ovulului). Aceasta are loc de obicei intre zilele 11-21 de la data ultimei menstruatii, indiferent daca ciclurile apar la intervale mai scurte( 21-24 de zile) sau mai lungi( 28-34 de zile). Cele mai fertile zile sunt 4-5 inainte de ovulatie si 1-2 dupa. De la 2 zile dupa ovulatie pana la urmatorul ciclu, o femeie nu este fertila.

Astfel, perioada fertila in discutie este 27 octombrie - 5 noiembrie. Oricand in aceasta perioada este teoretic posibil sa fi avut loc conceptia, cu probabilitate maxima intre zilele 28 oct- 2 noiembrie.

Un raspuns sigur va poate da numai un test de paternitate. Astfel puteti pune capat santajului.

Viata fiecarui copil este un dar. Existenta lui, o binecuvantare. Si bucuria pe care o aduce parintilor, unica. Pentru viitorul lui, cat si al dumneavoastra, e important sa aflati daca sunteti intr-adevar tatal acestui copil. Fie ca raspunsul sa fie cel dorit. Si chiar de nu va fi asa, fie ca atitudinea si decizia d-voastra sa fie cele corecte!