Intrebare legata de sarcina incipienta


Autor: Irina10
7 posts / 0 new
Ultima adăugare
Intrebare legata de sarcina incipienta

Am o intrebare deoarece nu pot dormi noaptea de stres.

Am avut ciclu incepand cu data de 24.05 si pe 01.06 am avut contact sexual cu sotul si apoi ziua urmatoare am inceput tratament de 7 zile cu ovule si crema clotrimazol pentru candida.Dupa am contrinuat relatiile sexulale. Si inainate si dupa a intervenit ejacularea intervaginala.

Acum mi-a intarziat ciclul si 100% sunt sigura ca sunt insarcinata.

Sunt sanse sa fii ramas insarcinata pe 01 inainte de tratament?

Sarcina ne-o dorim dar mi-e frica ca din cauza clotrimazolului sa nu fie afectat fatul, asta daca am ramas insarcinata atunci pe 01.

Este periculos clotrimazolul? din cate am citi cica doctorul o sa imi recomande intrerupere...

Re: sarcina sau nu?

Nu pot sa va spun sigur, dar este posibil sa fie vorba de o pseudosarcina, cunoscuta si sub numele de sarcina falsa sau sarcina isterica. Sarcina falsa este un simptom de natura psihologica in care femeia are simptome identice cu cele a unei sarcini adevarate in asa masura incat este convinsa ca este insarcinata. Acest fenomen este rar si se datoreaza dorintei exagerate, nerealizate din motive de sterilitate banuita sau dovedita, de a avea un copil sau de presiuni exagerate psihologice externe . Deseori apar simptome care par identice unei sarcini cum ar fi lipsa menstruatiei , intarirea sanilor , marirea burtii, dar evident daca se face un test de sarcina acesta va iesi negativ si uterul nu este marit ca volum. Unicul tratament pentru acest simtom este de natura psihoterapeutica. Multa sanatate!

Re: Intrebare legata de sarcina incipienta

Daca aveti ciclu menstrual regulat (28 de zile), zilele fertile au fost intre 4.06-9.06, deci nu era posibil sa ramaneti insarcinata pe 1.06. Nu exista studii clinice controlate efectuate la gravidele care au consumat clotrimazol in timpul sarcinii. Se recomanda evitarea folosirii clotrimazolului in primul trimestru de sarcina. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: Intrebare legata de sarcina incipienta

Buna ziua să vă spun povestea mea...... am avut mestruatia in data de 25decembrie care a venit mai repede treuia sa vina pe 27 si mai diferita decat de obicei, a tinut mai putin si nu am avut dureri am facut 2 teste de sarcina dupa terminarea messtuatiei si au fost slab pozitive, am fost la control la ginecologie si a zis ca am uterul usor marit si sa revin peste 2 saptamani imi este frica sa nu fie sarcina extrauterina domnul doctor a zis ceva de sarcina incipienta am dureri in apartea dreapta si ma doare si ppatele ce sa cred sunt insarcinata ?

Re: Intrebare legata de sarcina incipienta

Cred ca este vorba de o sarcina incipienta.
Cele mai des intalnite simptome de sarcina: intarzierea sau disparitia menstruatiei, greata sau raul de dimineata, sangerari vaginale, sensibilitatea crescuta a sanilor, oboseala sau somnolenta, dureri de spate, durerile de cap, poftele alimentare, etc.
Majoritatea simptomelor sarcinii extrauterine apar la 4-6 saptamani dupa conceptie si difera de la o femeie la alta. O sarcina extrauterina se manifesta prin dureri abdominale si hemoragii uterine survenind dupa o intrazierea a fluxului menstrual intre 3 si 6 saptamani, in general.In unele cazuri simptomele lipsesc pana la mijlocul primului trimestru de sarcina. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: sarcina sau nu?

Buna seara!ma numesc Irina si am si eu o intrebare.Am fost saptamana aceasta la ginecolog la o ecografie 2 2D si mi s-a spus ca nu sunt insarcinata ...in fine am facut si analizele beta+hcg si acolo mi-a iesit ca nu sunt insarcinata, dar de ce imi creste burtica,am simptomele sarcinii,imi curge lapte din sani si in plus menstruatie nu am avut deloc luna aceasta , noi chiar ne dorim un bebe.Daca ma puteti ajuta cu un sfat ,va multumesc!

Anonim (neverificat)
Re: Intrebare legata de sarcina incipienta

Buna ziua ,va rog lamuriti-ma ce este sarcina incipienta???la toate femeile care am 4-5 saptamani primim acest diagnostic?sau doar unele? pt ca am fost la ginecoog si mi-a scris sarcina incipienta si am un hematom pericidual de 0,25 cm???e gravvv?se poate dezvolta sarcina?Mi-a dat repaus total si ovule inca nu sangerez si nu am dureri mari de burta dooar putin va multumesc