pot fi insarcinata?


Autor: C_R
2 posts / 0 new
Ultima adăugare
pot fi insarcinata?
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, intrucat nu mai pot dormi noaptea, si tocmai peste 2 saptamani voi sti sigur daca sunt insarcinata sau nu, intrucat atunci imi va veni ciclul.
Iau anticonceptionale Harmonet, iar in a doua saptamana de luat pastile, mai precis, pastila a 8-a am uitat-o ( pe 23 septembrie) Trebuia sa o iau sambata seara la 10 si mi-am adus aminte duminica dimineata la 9. Am luat pastila atunci. Duminica seara am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare inauntru. Apoi am luat pastila la 10 seara, cum e normal ( deci au fost 2 in aceeasi zi.
Care sunt sansele de a ramane insarcinata? As dori un raspuns cat mai clar, intrucat de atunci tot citesc diverse siteuri si diverse pareri...
Daca am luat pastila uitata la un interval de 11 ore fata de ora normala exista vreo sansa minima de a fi insarcinata, tinand cont ca eram si la inceputul saptamanii a doua? Apoi... daca pastila am luat-o la 9 dimineata si contactul a fost in jur de 8 seara, este posibil ca totusi sa fiu protejata?
Nu prea inteleg cum actioneaza pastilele acestea. Eu am deja un an de luat pastile, este oare posibil ca efectul lor sa se duca in 11 ore?
Va rog un raspuns cat mai detaliat astfel incat sa fiu lamurita odata pentru totdeauna si sa scap de teama asta pe care o am....
Re: pot fi insarcinata?

Buna ziua,

 

Sansele de a fi insarcinata in contextul dat sunt aproape nule.

 

Multa sanatate!

Alina D.