Subfebrilitate prelungita timp de 6 ani


Autor: roxarowe
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Subfebrilitate prelungita timp de 6 ani

Buna ziua

Incep descrierea problemei mele multumindu-va anticipat pentru raspunsuri.
Totul a inceput prin 2002 cand mi sa facut un chiuretaj deoarece imi era ff rau(doctorul mi-a spus ca este o sarcina inaintata 4 -4 luni jumate)mi sa dat antibiotice foarte puternice si nu am mai avut hemoragie dupa cateva zile.De atunci a inceput sa mi se instaleze aceasta subfebrilitate(37,2-37,5).Doctorul care mi-a facut acea interventie intre timp a plecat din tara.Din momentul acela am inceput as merg pe la diversi doctori care si ei mi-au dat antibiotice diverse.Pe scurt din 2002 si pana acum sufar de aceasta subfebrilitate pe care nu o depisteaza nimeni.Intre timp mi sa descoperit si chisturi la san iar din sanul stang imi curge un lichid albicios.Mentionez ca mi sa facut si analiza acestu lichis si mamografie si mi sa dat Mastodynon si Progestogel dar tot imi curge sanul.Aceasta scurgere din san o am din 2002 de cand mi sa facut acel avort.Nu stiu ce sa mai fac si incotro sa mai merg pentru ca nici pana in ziua de azi nu am reusit sa rezolv aceasta problema.Ma simt rau mai ales cand este foarte cald afara.Va rog sa ma sfatuiti si eventual sa imi spune0-ti numele vreunui doctor care ma poate trata.Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.
Va multumesc.

Re: Subfebrilitate prelungita timp de 6 ani

In primul rand  ar trebui facut un set de analize pentru a delimita prezenta unei cauze infectioase sau ne-infectioase. Subfebrilitatea ar putea fi provocata si de termonevroza (dereglari la nivelul sistemului nervos dupa o infectie suportata de persoana, ca rezultat al unei traume fizice sau psihice, oboselii cronice, stres-ului puternic). S-ar putea ca in acest proces sa joace un rol si sistemul endocrin. Cercetarile au aratat ca la copiii cu stare de subfebrilitate este dereglata functia glandelor suprarenale. Nu pot sa va recomand un medic. Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
Re: Subfebrilitate prelungita timp de 6 ani

Ma puteti ajuta cu niste referinte istorice in ceea ce priveste gonartroza? Sau citate in domeniul acesta? Multumesc!

Anonim (neverificat)
subfebrilitate

In urma cu n3 saptamani fetita mea a fost doagnosticata cu pneumonie interstitiala,dupa tratamentul cu antibiotice timp de 8 zile tot mai face subfebrilitate si uneori si temperaturi de 38.Este normal,sau este un indicator ca nu s-a vindecat?