Clealarion infectie ochi


Autor: bgelop
4 posts / 0 new
Ultima adăugare
Clealarion infectie ochi

Buna ziua,
As avea si eu o problema legata de infectia ochiului.Acum 2 luni mi-a aparut la ochiul drept o infectie sub forma unui ulcior.Am mers la farmacie de acolo mi s-a recomandat un unguent si dupa 5-6 zile de tratament am crezut ca mi s-a vindecat.
Apoi a revenit infectia am crezut ca a este tot vorba de ulcior,am luat din nou unguent kanamicina si timp de o luna si jumatate nu mi s-a mai vindecat.In cele din urma am mers la un oftlmolog acum cateva zile si mi s-a spus ca este nevoie de operatie si ca ar trebui sa merg si sa-mi fac analizele pt ca as fi suspect de diabet.Diagnosticul a fost " Clealarion pe pleoapa inferioara"
Doctorul ofalmolog mi-e prescris o reteta,ceva picaturi de pus in ochi iar daca dupa acest tratament infectia nu dispare atunci operatia este absolut necesara.
Daca poate cineva sa-mi spuna mai multe despre aceasta boala as fi recunoscator.

Va multumesc

Re: Clealarion infectie ochi

Cred ca nu ati citit corect si este vorba despre chalazion sau salazion care este o inflamatie a glandelor sebacee profunde de la nivelul pleoapelor.

Mai multe informatii gasiti:

http://www.i-medic.ro/boli/orjeletul-ulciorul-si-salazionul

Multa sanatate!

Anonim (neverificat)
infectie ochi

buna seara!

 

problema mea este ca ma mananca foarte tare ochii si imi apar besicute sub gene, pe pleoapa superioara...nu e vorba despre ulcior. aveti idee ce este? sa incerc comprese cu ceai de musetel?

multumesc!

Re: Clealarion infectie ochi

Probabil este vorba despre o blefarita, dar pentru a sti sigur ar trebui sa consultati un medic oftalmolog. Nu incercati comprese de musetel, mai bine comprese cu apa calda. Multa sanatate!